_
Ahová a függöny száll...
  • 2012. szept. 26.
  • 456
  • 14
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon PowerShot SX150 IS
Fókusztáv: 9.2mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/1250
ISO: 200
Készült: 2012. szept. 26. 17:05
Kevesebb
Több

balmár   2012. szeptember 27.

Szép épület!!! Nagyon tetszik a kilibbenő függöny :))

boszildi   2012. szeptember 27.

Ez a fotó tetszik, de a fekete fehér engem nem varázsol el. Tudom, hogy most előtérbe került megint. Lehet, hogy azt juttatja eszembe, amikor még csak ez a lehetőség volt. :(

Chromcsi   2012. szeptember 27.

Köszi Balmár! Valóban nagyon klassz volt ahogy kifútta szél a függönyt. Arra vártam, h a lehető legjobban kilibbenjen, h a képen is látható legyen. :)

Ildi! Megmondom őszintén azért lett ff , mert annyira árnyékos helyen van délutánra ez az épület, h szinte alig látható, s nagyon besötétül. Viszont amiért ezt választottam az a függöny miatt van, valahogy számomra adott neki egy kis plusszot. :)

brlnpics   2012. szeptember 28.

A függöny nekem is tetszik. Ez a sztori a képen, maga az épület nem túl érdekes Sztem.
Talán megért volna egyy külön kivágást.
Úgy tűnik, h a képet a jobboldali csatornához, vagy mi az, állítottad - az a függőleges. Ha a középső eresz csatornát- mi ez, tényleg? - hangolod függőlegesbe, akkor nem borul az épület balra.
A fekete-fehér nem gond, a baj csak az, h nincs nagy kontraszt az épület és az ég között. Ezen szűrővel, vagy photoshoppal tudsz segíteni. Akkor jobban fog működni a kép.

brlnpics   2012. szeptember 28.

Bocs, az épület jobbra borul... nem balra ;)
Ég és épület közötti kontrasztra példa:
http://img2.indafoto.hu/1/1/144457_57b6b27ab7a85be7b7f...

Chromcsi   2012. szeptember 28.

Köszi brlnpics! Egyetértek, annyiszor lefotóztam már, de sose raktam fel, mert valami hiányzott, ez a függöny most feldobta..:) Nem tudtam kivágni az ablakot, mert abban ha látnád, h DŐL... :))) Vannak gondok... :)))
Ismerem ezt a képet, s nagyon tetszik...
A szűrőkről egyenlőre még csak olvasatban van kevés fogalmam..., szerkeszteni is gyakorolni kell még... ,de nagyon hasznosnak vélem e tanácsokat, s legalább az egyenesekre jobban fogok figyelni...
Azért a jobboldali ereszhez van a függőleges, mert így láttam szépnek alul a félkört... a borulást csak otthon láttam... :) kifogom próbálni a középsőre is... legalább látom a különbséget...
Nagyon köszönöm! Üdv :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban