_
almás pacsni
  • 2019. jan. 16.
  • 364
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók:

170 g liszt,
1 evőkanál cukor,
1/2 kiskanál só,
1 tasak sütőpor,
1/2 kiskanál fahéj,
1/4 kiskanál szerecsendió,
1 db tojás,
2 evőkanál olaj,
240 ml tej,
1 nagy alma lereszelve.

Elkészítés:

Keverjük össze a száraz hozzávalókat, majd adjuk hozzá a felvert tojást és a tejet.
Kavarjuk jól össze. Adjuk hozzá a reszelt almát és még egyszer kavarjuk át.
Forrósítsunk fel egy kevés olajat egy serpenyőben és tegyünk bele egy merőkanállal
a tésztából.
Tálaláskor megszórhatjuk fahéjjal és porcukorral.
Albumokban