_
Bóni-fok
  • 2012. ápr. 09.
  • 900
  • 21
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

bokamari   2012. április 09.

Vsodás a csónakkal!!!
De mi az a Bónifok?:)
Bocs!

Szilvia68   2012. április 10.

Bokamari!
Köszönöm!
Az 1493-as folyamkilométertől az 1520-asig húzódó vízterület, a bogyiszlói rév, karaszi-foki és bóni-foki horgásztelepülések épültek ki ezen a szakaszon egészen a Sió-torokig. A bogyiszlói terület megközelíthető a községen keresztül portalanított úton. Itt kiváló lehetőséget találunk a fehér halak, a ponty, illetve a süllőfélék horgászatához. Karaszi-fokon a fehér halak, egyes helyeken...
Az 1493-as folyamkilométertől az 1520-asig húzódó vízterület, a bogyiszlói rév, karaszi-foki és bóni-foki horgásztelepülések épültek ki ezen a szakaszon egészen a Sió-torokig.
A bogyiszlói terület megközelíthető a községen keresztül portalanított úton. Itt kiváló lehetőséget találunk a fehér halak, a ponty, illetve a süllőfélék horgászatához. Karaszi-fokon a fehér halak, egyes helyeken a pontyok foghatók, de a kövezések ismerői a süllőt is horogra csalhatják. Karaszi-foktól lefelé a Sió-torok alatti mintegy 3 kilométeres szakaszon a kuttyogtató harcsázók próbálkozhatnak. A fokok, tanyák közti kőgátakon pedig dévérre, ezüstkárászra, a keszegfélék szinte valamennyi fajtájának fogására van lehetőség.

Legjobban kiépült a Bóni-foki rész, ahol a Szekszárdi HE horgásztanyája is van. ABC, büfé üzemel a helyszínen, sátorozni lehet. Megközelítése: Szekszárd - Keselyűs ( a városközponttól a vasúti sorompón át - nyílegyenesen út visz oda) - Sió torkolati mű. Úti célunkat a töltésen haladva érjük el.

Szilvia68   2012. április 10.

Ja, és bocs...az eredeti képcímet kötőjel nélkül sikerült írnom, de már javítottam... :-)))

Zsüzsü   2012. április 13.

Nagyon tetszik a kép, ez a színhatás gyönyörű...:)

Kedvencnek jelölték
Albumokban