_
behavazva.
  • 2019. jan. 23.
  • 777
  • 26
  • 6
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kikeletnél.

Rolling   2019. január 25.

Megfogadtam,időjárásra nem panaszkodom,örülök,hogy élek !Mégis lehangoló volt a Mecsek ebben a szutykos ,borongós időben.Itt, a Kikelet Hotelnél már felszállt a köd de fönt a TV torony alját sem láttam,olyan szürkeség volt.Egész héten ilyen,fotózásra alkalmatlan az idő.A Normafán,ónos esőben is jobb képet lőhettünk.Hab a tortán,2 óránként jár a busz,lehetett gyalogolni.Nem panaszkodom,ezek tények.

Somogyi Erzsébet   2019. január 25.

Szomorúan olvasom, amit írtál.
Én meg itt irigykedtem, hogy beköszöntött a kedvedre való, fotózásra alkalmas idő. :(

Rolling   2019. január 26.

Nincs a Tv toronynál egy büfé(toronyban étterem üzemel,a lift 1100ft)se a Tubesen,Dömörnél. Embert,főleg télen nagyobb havazásnál,ködpaplannál hétvégén látni,több a fotós.Nyáron többen a kirándulnak.Akik autóval feljutnak,okés,de ,,nagyobb" havazásnál csak Dömör kapuig takarítják el a havat. Akkor gyaloglás,stop.2 éve a csodás ,havas télben is Dömörnél végzett a hókotró.Vicc!Igaz,szemét sincs,mint a Budai térségben.Ma süt a nap,végre téli hideg van.Járvány idején ép ideje.

Somogyi Erzsébet   2019. január 26.

Itt is hideg volt reggel, most kezd enyhülni.
Bizony nem gondolnak arra, hogy lennének sokan, akik ilyen időben is szívesen kirándulnának ezekre a gyönyörű helyekre nem csak nyáron.
Egy büfének is biztos lenne forgalma.
S még azt mondják, hogy felkészültek a havazásra.
Mi lenne, ha igazán nagy hó lenne?

Rolling   2019. január 26.

Ezért dühöngünk telente,minimális havazást sem tudnak kezelni,rácsodálkoznak,jé decemberben,januárban esett a hó és hegyre is vezet az út,netán hófúvás van,vidéken is vezetnek autót?A kisvasútnak ,büfének is lenne forgalma,ha jutna reklámnak hely a helyi lapban és központban a politika nem terítené el.Azért öröm is ért,fűtött busszal jöttem le.A Zsolnayban a múzeumi belépőből van bevétel de a kiránduló nézze az évek óta bezárt büfét és nyári hétvégeken üzemelő kisvasutat,ami 6! km.Lehetne másképpen,más hozzáállással kissé fellendíteni a Mecseki turizmust is,mert a belvárosi sörözőkön kívül is van élet.11,-g tartott a napsütés.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban