_
Készenlét
  • 2015. szept. 07.
  • 947
  • 36
  • 5
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Az én feladatom az, hogy felmutassam, bebizonyítsam, hogy jónak lenni jó. De a legjobb az, ha mindenki a saját környezetében próbál jót cselekedni, lehajolni az elesettekért. Én azt akartam mindig megmutatni, hogy ez nemcsak annak jó, akin segítenek, hanem annak is, aki jót cselekszik. A világot soha nem a „nemek”, hanem az „igenek” viszik előre. http://www.hirmagazin.eu/hirek/eletmod/bojte-csaba-jav...

iiilona   2015. szeptember 08.

Beszélő fotó! Nagyon nehéz a rendőrök feladata. Dokumentum kép! Szeretem az idézetet Csaba testvértől.

Rolling   2015. szeptember 08.

Bizony,főleg Röszkén,,,Ők is kint vannak a pusztában,nyári egyenruhában.Ázva-fázva akár a menekültek. Se áram,se folyó víz.Előtte a forróságban ugyan ez. Minden évben ,szeptember elején lehűlés jön,majd később újra jó idő.Ezt figyelmen kívül hagyták és maradt a puszta 5 C,Keletivel együtt.
Csaba testvér nem ítélkezik,nem szelektál,csupán teszi amire felesküdött,amit keveseknek sikerül-feltétel nélkül szeret,segít,nevel ,épít.Isten segítse még sokáig.Köszönöm,hogy megosztottad gondolatait.

EMisi   2015. szeptember 11.

lényeg elhangzott, csatlakozom én is.

anna schwelung   2015. szeptember 21.

Engem ez a pár mondata fogott meg: "... A megoldást abban látom, hogy az ő országaikban ne legyen háború. Senki nem jókedvében jön el a hazájából és tesz meg több ezer kilométert. Nekünk mindannyiunknak sokat kell imádkozni. Minden háborút és gyűlöletet szító vezetőt, politikust, fegyverkereskedőt meg kell bélyegezni, el kell ítélni...."

Rolling   2015. szeptember 22.

Igen,két dolog a béke teremtése és a háborúból nyert milliárdok , ego,,,,Kinek mi az érdeke,beállítottsága stb,,, Isten mindent lát-szoktam mondani,,

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban