_
Bélbe tekert kacsalábak
  • 2011. jún. 20.
  • 3169
  • 1
  • 16
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon IXUS 90 IS
Fókusztáv: 6.2mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/50
ISO: 200
Készült: 2011. ápr. 14. 06:47
Kevesebb
Több

Funyi1   2012. július 28.

Kígyóbélbecsavart csírkeláb sütve!
/ ala kutyaeledel ...

tacsifoto   2012. július 28.

Pollen étel-képeit nézegetve erősödik bennem az érzés, hogy Kínába soha......

dzsaguar   2012. július 28.

Tacsi, van ott erős savanyú leves meg édes savanyú sertés is :)
vagy mégse, csak a magyar plázákban?

tacsifoto   2012. július 28.

dzsaguar: nem tudom, de a képet nézve csak az jut eszembe:...Nem,. nem soha!

tacsifoto   2012. július 28.

:))))) Nem szoktam, de ebben szinte biztos vagyok:))))))

Pollen   2012. július 29.

Pedig finom, ne finnyáskodjatok:) Egyébként bélbe tekert kacsalábak.

tacsifoto   2012. július 29.

Szent egek! Soha életemben nem találtam volna ki. A kérdés remek, de azért én (pedig igazán nem vagyok finnyás, semmi kínai ételt meg nem ennék...... Ettem már kínai étteremben Montrealban, fr amikor megtudtam, hogy a spagettinak vélt étel tengeri moszat, elegem lett.....
Te ettél ilyeneket?

Zsüzsü   2012. július 29.

De mi a fene jó lehet egy bélbe tekert kacsalábban????:)
Már ha az ember nem az éhhalállal küzd:))))

Funyi1   2012. július 30.

Mindenevő vagyok!
..., ha és esetleg kŰlfőldre szabadulok vígan eszem AZT amit a helyiek, - "rántotthúst enni NEM kell elmenni sehova, azt lehet OTTHON IS
-DE és ez lehet akérmilyen helyi SPECIALITÁTTE is, ÉN akkor is inkábbb éhenmaradnék! ..., akármilyen "gusztusosan is van szervírozva ....
:)))
.....................
..., tudom: a Kínai konyha szerint: ami mozog, AZT MEGESZIK, s azzal fűszerezik, ami nem mozog ....
Egészségükre!
NINCS IS ÉHINSÉG Kínában! ..... EgymilliárdHáromszázmillió embernek JUT ÉLELEM!

Pollen   2012. július 30.

Ezek egyáltalán nem gusztustalan kaják, kint ínyencségnek számítanak és drágák is, nem azért eszik az emberek mert nincs mit enni. De a magyar konyha is hasonló, egy kacsapörköltben is ott a láb, a zúza, a nyak bőrrel együtt. Disznóvágáskor sült vért reggeliznek a háziak, kóstolóba véres hurkát küldenek, és töpörtyűt. A kenyeret különböző állatok zsírjával esszük jóízűen. De imádjuk a pacalt, a velőt, a kakastöke pörköltet. Szóval a kínai konyha sem kevésbé gusztusos, vagy gusztustalan, mint a magyar, csak nem ezt szoktuk meg. Ha külföldre megyek, azt eszem amit ők, nem minden ízlik, de szeretem az új dolgokat, szeretek belelátni/kóstolni más népek ételeibe, kultúrájába, mindennapjaiba.

peekaboo   2012. augusztus 11.

Azért mi nem esszük meg az elvetélt emberi magzatokat se a rovarokat....Ha nagy a bizalom nagy a kockázat is..
A vendéglátó helyeken még Európában sem mindig azt teszik az ember elé amit rendelt. Pl. nyúl helyett macskát, hogy egy szelídebb etetést említsek.

tacsifoto   2012. augusztus 11.

Jaj Istenem, ne is említs ilyeneket....Még hogy az én Hóbogyómat valaki felfalná.....

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban