_
Murcielago - JOZSI 4
  • 2008. aug. 12.
  • 8372
  • 14
  • 21
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Ezt a képet ma kaptam mail-ben és ez volt a címe:
A becsületes, szorgos munka gyümölcse...

Nylon   2008. augusztus 12.

juuj de durva!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Subi69   2008. augusztus 12.

Szerintem meg pont a forditotja(csalj,lopj,rabolj,és sokra viheted)amint a kép is mutatja

Nylon   2008. augusztus 12.

de akiírás is ezt mondja... ez irónia....

mufracsek   2008. augusztus 12.

Sajnos igaz, hogy sok tapló parasztnak van itton ilyen kocsija. Erről viszont az autó nem tehet, hogy kik veszik. Az autó ettől még szép marad.
Csak egy kis érdekesség. Pár napja jöttem haza Londonból, ahol tömegével láttam mindenféle luxusautót. Túlnyomó többségben öltönyös nyakkendős emberek vezették, 25 és 70 közötti életkorral. Akik állatkodtak a kocsikkal, azoknak a 95%-a arab volt, akik csak nyárra vitetik oda az autójukat. Más kultúra...

gamewolf   2008. augusztus 12.

egyem azokat a dolgos tetovált kezeit!xD
Amúgy láttam a használtautóponthun ezt a józsi-4-et!

Termi20   2008. augusztus 12.

Ezt az Autót én is lefényképeztem Alsóörsön,ott volt még 3 Lambo, 1 Ferrari 430 Spider és egy MCLAREN SLR

Moca   2008. augusztus 13.

Durva ... nekik volt egy narancssárga Gallardojuk is (lehet még meg is van ...) , JOZSI-7 rendszámmal.

Igaza van mufracseknek, az arabok sehol sem tudnak viselkedni. Emlékszik még valaki a dubai fekvőrendőröknél felvett youtubeos videókra? Pl. Gallardoval megugratták, és hasonlók ...

erneszt   2008. augusztus 14.

Hát ez a látvány sokkolt.Amúgy nagyon dögös kis cipője van,jól megy egy Murciélago-hoz.A többi ruhadarabról már nem is beszélve.

I\\/I4R[ł   2008. augusztus 17.

Ennek a Lambónak a tulajáé a Boombastic tuningcég is! :)

dago   2008. augusztus 19.

Annyi sok okos ember van itt. Fogalmatok sincs ki ez az ember! Tetovált a keze? Meg milyen a papucsa? És akkor mi van? Jobb ugye a sok roksztár drogos bunkó amerikában akiknek ilyenjük van ugye? Meg a paris hiltonnak abból, hogy sosem dolgozott???
Ez a csávó 14 éves kora óta dolgozik mint egy állat, 2-3 éve kapott egy szívrohamot, és akkor eldöntötte, hogy nem gürizik többet, elkezd élni kicsit. Pék a becsületes foglalkozása, és ma már Péküzeme van... vidéken, nem mondom meg hol. Olyan kérges keze van a munkától, mint 10 kőművesnek együttvéve! Nem fröcsögni kéne állandóan, hanem nyugodtan utána lehet csinálni!!!! És olyan papcsuba ül bele amilyenbe akar, mert kurvára megdolgozott érte, és megteheti... Én nem irígylem érte, sőt bárcsak mindenki ekkora tolvaj lenne mint ez az ember!!!!!!!!

dago   2008. augusztus 27.

Ujjamból szoptam... Van egy közös ismerősünk

Nylon   2008. augusztus 27.

nem kell felkapni a vizet!

ECCH   2012. február 23.

az pont eggyel több ember, mint amennyinél még talán nem lenne információtorzulás. tőle kérdezd meg nkább.

Csanád Csurgai   2013. május 12.

egyesek azt mondják róla hogy nem becsületesen dolgozik aha én sem honnan tudják a barmok szerintem 99,9 % h becsületes ember mert a facen is fel vannak háborodva az irigy barmok mert nekik nincs ilyen és +0,1 % hogy becsületes

Csanád Csurgai   2013. május 12.

egyesek azt mondják róla hogy nem becsületesen dolgozik aha én sem honnan tudják a barmok szerintem 99,9 % h becsületes ember mert a facen is fel vannak háborodva az irigy barmok mert nekik nincs ilyen és +0,1 % hogy becsületes

MC-BUBU   2013. június 10.

Egy másik helyen olvastam, hogy vállalkozó, és havi 200.000 bruttót keres. Ennyiből nemhogy megvenni, fenntartani is lehetetlen. Ennyit én is keresek, mégsem vehetek és tarthatok fenn ilyen autókat, többet is. Vicc, tehát biztosan valami nem stimmel. Mondjuk, adócsalók vállalkozóként vagy magánszemélyként, illetve más bűncselekményekből tarthatják fenn. Egyszerűen képtelenség több ilyen jármű fenntartása, nem lehet más alternatíva. Most az ilyen egyedi rendszámról: Ára 336.000 Ft. Namost ilyenből van 4. Mind az övé???

Csanád Csurgai   2013. június 15.

Ha bűnöző lenne is másokat mit zavar ez a többi ember csak irigy mert ők nem tehetik meg maguknak !!! Most is a helyett hogy dolgoznának az áráért itt irogatnak.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban