_
Porsche 911 GT3 RS (MK II) (997)
  • 2009. aug. 13.
  • 582
  • 13
  • 22
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Jéé, egy Porsche! Minden Porsche fan kedvéért "megerőszakoltam magamat", és kaptok erről egy képet. Ha az autó olyan különösebben nem is hat meg, de a fények és a színek mindenképpen nagyon tetszenek.
Gyártó: Canon EOS 450D
Fókusztáv: 25mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 10.000 s
ISO: 100
Készült: 2009. aug. 11. 22:25
Kevesebb
Több

I\\/I4R[ł   2009. augusztus 13.

Spotter képeit nézted, amit egy órája tett föl, de levett? Lebuktató jellegűek. :P

Zo HUN   2009. augusztus 13.

Nem tudom miért jó kamu feliratokat rakni az autóra, mert a "szakétrő" közönség úgyis látja, hogy nem az.. Az viszont igaz, hogyha az meber nem tudja, hogy ez kamu, akkor jól néz ki azért az az RS felirat. Ettől függetlenül szép fotó, és nagyon nagy kapás, és gyönyörű autó! :) McLaren F1 után a DBS a kedvenc autóm, de ez nagyon pályázik a II. helyre (első hely örökre foglalt az F1-nek). Lehet, hogyha élőben látnék egyet, akkor jobban tetszene, mint a DBS, és letaszítaná őt a II. helyről. Imádom ezt az autót! Egyszerűen gyönyörű! :) Ja, és hétfőn "eldől a DBS sorsa", ugyanis Marcival meglátogatjuk a PORSCHE szalont! :)

mufracsek   2009. augusztus 13.

Nem tartozom a szakértő közönség köreibe, csak gondoltam jófej leszek, és a Porsche fanoknak fényképezek egy olyan autót, amit valószínű még sose, vagy nagyon keveset láttak.

вαzѕι   2009. augusztus 13.

istenemmmmmmm én ezeket nem láttam áááááááááá, és itt lakom az aquaworldtöl 3percre istenem:D

Zo HUN   2009. augusztus 13.

Mufra, a szakértő közönséget nem úgy gondoltam, hogy mi, vagy te, csak úgy mondtam, mindegy...Viszont tényleg jófej voltál! :) Köszi, hogy lefényképezted nekünl, PORSCHE fanoknak! :) :D !!

mufracsek   2009. augusztus 13.

Valami Porsche-szaki elmagyarázná nekem, hogy ez miért nem GT3 RS? Én elhiszem, de nem különösebben látom az eltéréseket :) A hátsó szárny más, ez oké. De egyéb?

Zo HUN   2009. augusztus 13.

Ebből még tudtommal nem árulnak még RS változatot. Legalábbis amiket spotter felrakott, azokon a képeken úgy látszik, hogy még tesztelés alatt van a gép.. Ha lenne már RS, akkor szerintem tele lennének az autósújságok RS-sel. A 997-es GT3-GT3 RS (nem MkII-ről beszélünk) kívülről tnyleg nem sokban különbözik. A GT3-RS-en módosították a hátsó szárnyat+az RS az egy könnyített verzió (gondolom így pályán ... jobban megy). Spotter képeiből ítélve az MkII RS is kívülről szinte csak a hátsó spoilerben fog különbözni, de gondolom, hogy azt is könnyítik majd az alap GT3-hoz képest, de persze én sem tudok mindent, úgyhogy biztos van még több dolog, amit vagy azért nem mondtam el az RS-ről, mert nem vagyok benne biztos, vagy azért, mert nem tudom.

spotter   2009. augusztus 13.

Ezektől lesz RS és GT3:
- állítható szénszálas hátsó szárny
- 44mm-rel szélesebb fenék és 34mm-rel szélesebb nyomtáv
- műanyag motorház fedél
- plexi hátsó ablak
- másak az első hátsó szoknyák
- vásasztható fényezés (naracs és zöld) + kerekek kontraszt színei (fényzéshez illő)
- 5mm-rel nagyobb keréktáv
- GT3 RS felirat
- enyhén változtatott futómű szénszálas elemekkel (kerékagy, hátsó lengőkarok)
- elektomos ellátás főkapcsoló
- sárga függőlege csík a kormány tetején
és hát ez ezekből adódó menet tulajdonságtól.

spotter   2009. augusztus 13.

Egyébként ez egy gyönyörű GT3-as. Ha valaki nem vesenyző szinten nyomja pályán az nem menne a GT3 RS-sel vagy RSR-rel sem jobb időt. Én biztosan nem :)

mufracsek   2009. augusztus 13.

Értem szpotter. Tehát akkor én, mint a Porsche-khoz nem értő ember, kívülről annyiból kellett volna rájönnöm hogy ez "kamu", hogy a hátsó szárny nem egyezik? Mert ugye a mm-ket az ember szeme nem érzékeli (pláne ha nincs viszonyítási alap), a kormány csíkor ofkorsz nem láttam, a felirat meg rajta volt :)

spotter   2009. augusztus 13.

Igen, hát az a legszembetűnőbb. Ez a kép tényleg beugratós, mert Clubsport csomag van az autón és benne, ami sok embert megtéveszt. A felirat viszont arra a Aston Martinos képre emkékeztet, ahol a DB9 rendszáma DBS volt és szintén bezavart valakit... LOL

mufracsek   2009. augusztus 13.

Clubsport csomag... jesszus. Mik vannak.
Én amúgy nem csak úgy adom a hülyét, hanem tényleg nem értek a Posrsche-hoz. Meg ugye a képimet átnyálazva is kitűnik, hogy nem sok képem van róluk (kb. semennyi :) Ezt meg abszolút csak rátok gondolva fényképeztem, mert azt hittem hogy valami nagy fogás lesz. Azt se tudtam hogy van-e már MKII RS vagy nincs. Csak ott ordított rajta a matrica, gondoltam itt majd örömködés lesz neki. Végülis lett, de kiderült hogy ez csak egy "szánalmas kis wannabe" :)

spotter   2009. augusztus 13.

A Clubsport csomagtól lesz az autó homologizált...
Hát azért ez így is nagyon komoly az én szememben. 46 év konzekvens boxer motor fejlesztése van bezárva a világ (egyik) legmegbízhatóbb magasfordulatszámú sportmotorjába.
Én nagyon örülök, hogy megosztottad velünk ezt a képet :)

Zo HUN   2009. augusztus 13.

És ez az autó még nagyon-nagyon ritka, mert nem olyan rég gyártják, és nagyon tuti kocsi! :)

spotter   2009. augusztus 13.

Mufra!
Milyen szűrő volt fent a gépen ennél a képnél?

mufracsek   2009. augusztus 13.

Konkrétan semmilyen nem volt fent :) Nincs ugyanis semmiféle szűrőm. Ez a 450D féle tükörreflexes valóság :-)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban