_
Ferrari F430 125
  • 2009. máj. 06.
  • 3058
  • 21
  • 100
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
F430, Roosevelt.
Gyártó: Panasonic DMC-FZ7
Fókusztáv: 12.9mm
Rekesz: f/6.3
Zársebesség: 1/500
ISO: 80
Készült: 2009. ápr. 29. 12:42
Kevesebb
Több

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

vévévépontpengeverdákponthu!!! már most magoljátok... nyár végére kész az oldal legrosszabb esetben is...

marco16   2009. május 06.

Hát mit ne mondjak, ez megint egy kemény pontja lesz a penge_verdáknak. Szóval én kb. egy éve csatlakoztam ide az indafotóhoz és tényleg nagyon megváltozott ezalatt az egy év alatt. Nekem olyan emlékeim vannak itt, hogy M4rci meg Mufra kaptak el mindent szinte, ők voltak ketten akik legtöbbet fotóztak, Kriss csinálta a legszebb képeket, Csoki meg Erneszt meg Yarabi voltak még itt. Mikor felfedeztem ezt az oldalt, nagyon megörültem neki, mert akkor még azt hittem én vagyok az egyetlen olyan aki autókat fotóz és kicsit hülyének tartottam magam, hogy ilyeneket csinálok. Meg mielőtt nem ismertem a penge_verdákat el se tudtam képzelni, hogy milyen autók vannak itthon. Mind1 nem akarok regényt írni szóval nagyon jó kis részleg volt. De mostanra tényleg más az egész és most nem bántani szeretnék senkit, ezért neveket se mondok, de vannak olyan képek amik nem idevalóak. Sőt egyenesen bosszantóak. Tényleg ki lehetne találni valami mércét, mint az autogespot vagy exoticsonroad, exoticspotter vagy ha magunkat említeném www.luxcars.gportal.hu :D hogy meglegyen megint az a régi feelingje ami volt. Régen csak egy szépség hibája volt számomra a penge_verdáknak, mégpedig Mufra "kedves megjegyzései" ! Amikkel láttam nem csak engem tisztelt meg. Ha már az egymás iránti tiszteletről beszélsz úgy érzem beletartozik, hogy ne fikázd a földről készült Lambo-s képeimet. Ha annyira nem tetszik mennyj le és csinálj jobbat, meglátjuk te mit hoz

marco16   2009. május 06.

ol ki a helyzetből, hogy két nagy kocsi közre fogja. Meg ilyenek, hogy így a Porsche-k úgy a Porsche-k. Igen is Porsche-k között is vannak olyanok (most a Carrera GT-n kívül) amik nagyon is megállják a helyüket a penge_verdákon. Attól, hogy neked nem tetszenek még másoknak tetszhet és ezmiatt nem kell piszkálni másokat. Most én nem bántani szeretnélek, de mielőtt felháborodsz azon, hogy nem adják meg neked és a képeidnek a megfelelő tiszteletet, addig gondold végig, hogy te egykét embernek mennyire adod meg!

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

asszem tényleg nagyon kell már az a portál :) ki ért a phphoz meg az sqlhez? esetleg java? lehet jönni segíteni motort írni :P

csoki   2009. május 06.

vége a vizsgaidőszaknak, eskü megtanulok.. :D

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

amúgy szerintem az elmondásotok szerinti új korszakból is jött nem egy értékes ember... aki ugyan nincs itt a kezdetek óta mégis igazi penge tag lett... pl Iron, pl Nylon, pl Dave... és nézzétek meg... sok jó képük van nekik is... sőt külön utakat járnak más helyeken fotóznak mint az átlag... egyéni stílusuk és képeik vannak... de még sorolhatnám azért tovább a neveket...

azt h a közösségért ki mennyit tett vagy tesz, azt meg úgyis tudják azért akik képben vannak... a piszkálódásaival együtt még észosztó is tett értünk... :)

mufracsek   2009. május 06.

Marco:a földről Lambot spec nem réd értettem. Bazsi tett fel 4 képet, ebből 3 szép volt, 1 meg nem. Ahhoz írtam neki ÉPÍTŐ JELLEGŰ KRITIKA-ként, hogy a 4-es sorozatát az az egy lehúzza. Ha azt törli, akkor a másik 3 szebben mutat majd. Megköszönte, letörölte. Látom, hogy közben te is tettél fel földes képet. Mondom, nem neked ment az "üzenet".
Másik: a Porsche téma. Engem nem kötnek le fényképezés tekintetében. Ezt többször is mondtam már. DE!! Nem szóltam meg senkit azért, mert Porsche-t fényképezett. Ha tetszik, jöjjön. Max nem kedvencelem, ennyi. De olyat még nem mondtam soha, hogy Porsche ne menjen fel. AMG-re, de főleg AMG felnis Mercire már mondtam...
A tiszteletre meg azt értettem, hogy nem tolunk fel egymás elé azonnal képeket. Velem többször volt olyan, hogy mikor elkezdtem feltölteni, még egy régi kép volt elől. Mire felmentek a képeim, és kommenteltem őket láttam, hogy előttem kb. fél perccel feltett valaki 4-5 képet. És tudodmit? Letöröltem a sajátjaimat, és visszatettem 3-4 óra múlva. Namost ilyet kíváncsi vagyok, hogy rajtam kívül csinált-e valaki.

Tuninglove   2009. május 06.

Marco16! Szerintem a Boxster-en, a Cayman-on és Cayenne gyengébb változatain kivűl az összes porsche megállja a helyét itt! És szerintem ugyanígy legyenek aktív szereplői a penge_verdáknak az AMG-k, az S-RS Audik az M-es BMW-k Hisz ezek nélkül, egy semmi lenne az oldal! Higgyétek el, hogy 1-2 hónap után mindenki megunná a sok Ferrari-t, Lamborghini-t, Maseratit stb. nézegetni! Kell a változatosság! DE!! TESSÉK MINDEN AUTÓNÁL A MINŐSÉGRE (a kép minőségére) ÉS NE A MENNYISÉGRE TÖREKEDNI! Mufra! Ha már ennyire megcsömörlöttél, akkor Te is szelektálhatnál a képeid közül, mikor feltöltessz! Mikor a 612-es megy fel a hídra, abból is elég lett volna 1 kép! Nem akarlak megbántani, mert én tisztellek Téged! De Te is válogathatnál! Remélem nincs harag! :)
Az is elég idegesítő, mikor valaki lát egy autót, szól mindenkinek, és mindenki még aznap felrakja ugyanazt a kocsit és így kb 2-3 oldalon szinte csak az van (pl: Fehér SLR).
Utálom, ha valaki kiállításról rak fel fotókat! Az nem nagy kaland! És az se, ha a kiállítás végén kiállunk a kapuhoz, és sorba lekapjuk a kocsikat, ahogy jönnek ki!!! Én is felraktam a TuningShow-s képeimet, de a penge_verdákat nem raktam rá!
És a legrosszabb az, hogy Ti pestiek egyszerűen nem fogjátok fel, hogy mi a különbség a vidék és a főváros között! És nem kell itt kommentelni, hogy "de én tudom, hogy nem ugyanaz a helyzet", nem kell úgy se tudjátok! Cseréljünk helyet egy évre, és akkor majd rájöttök! És igenis, mi itt tudunk örülni eg

Tuninglove   2009. május 06.

egy Imprezának és egy EVO-nak is! Ti ezeket nem értékelitek!
Na ennyi

marco16   2009. május 06.

Így van Tuninglove, én is Szolnokon élek, ha nem járnék fel alkalmanként Pestre, nem sok képem lenne és így se sok képem van ahhoz képest, hogy már egy éve itt vagyok a penge_verdáknál. Vidéken egy M-es Bmw-nek vagy egy S-es Audi-nak AMG Merci-nek nagyon is tudunk örülni :) (mondjuk én Pesten is örülök az ilyen kocsiknak)

Mufra: nem tudtam, hogy nem rám értetted a Lambo-s képeket, azért a részért bocs.

csoki   2009. május 06.

egyébként nekem igen jó összehasonlítási alapom van, mert elég sokáig tengettem a mindennapjaim kecskeméten, de amióta hétközben itt vagyok, megváltozott a megítélésem, sokkal kevesebb autóra mondom azt, hogy "váó!" (ami nem biztos, hogy jó)..
Én megértem mindkét fél problémáját, vidéken kicsit türelmesebbnek kell lenni.. : )

Zo HUN   2009. május 06.

Jaja, vidék az más, Most tudom, hogy nem ugyanaz, de nagymamáknál tavaly voltam 20 napot. 10 nap alatt az az egyetlen C5-ös Corvette volt az egyetlen penge verda amit láttam. Azt is csak azért láttam, mert ott lakik.. :D Amúgy lehet teljesen nem fogjuk fel tényleg, hogy mi a kölünbség..Nem tehetünk róla, hogy Pestiek vagyunk. De megértelek Tuninglovel.

mufracsek   2009. május 06.

Tuninglove: harag? Dehogy :) Én sem vagyok tökéletes, és ezt sosem állítottam magamról. Nekem is vannak hibáim, és rossz, vagy rosszabb képeim is. Viszont én sose kapok visszajelzéseket, hogy ezt meg ezt nem kellett volna feltenni. A max. visszajelzés az, hogy valami nem lesz kedvenc. Én azért szoktam írni egy sorozat rosszabb képéhez, hogy építő jellegűen legközelebb nőjön a színvonal. Én ilyet gyakorlatilag nem kaptam.
Kiállítás, Tuningshow: ezeket a képeket úgy tettem fel, hogy a túlnyomó többségükön nem volt penge_verdák címke. Csak mikor már vagy egy hete fent voltak, és vagy 20 oldal kép született eléjük, akkor tettem rá a címkét. Ekkor nem kerülnek előre, de bekerülnek a listába.
Vidék kérdése: hétfő-kedden Debrecenben voltam. Láttam 3 Porsche-t, meg 2 M5-öt. Ez a max. Elhiszem, hogy ott más a felhozatal. Ott sokkal nagyobb öröm lehet találni valami komoly gépet. Sajnos Mo. nem Anglia, ahol egy kisebb városban is DB9-be bukkan az ember :(

Zo HUN   2009. május 06.

Mufra, ha úgy akartad írni az egyik hozzászólásodban a mondatot, hogy:"Namost ilyet kíváncsi vagyok, hogy rajtam kívül csinált-e ILYET valaki." Akkor: Én egyszer csináltam olyat. Nagyon örültem a fejemnek aznap, hogy láttam egy új 308 GTS-t (a képeket gondolom láttad). Felraktam örömömben a hátulját. Egy 10-20 perc múlva rámtöltöttek egy oldalt! NEm egy képet-nem kettőt, hanem egy oldalt, vagy picit többet is. Na, akkor nagyon szomorú voltam, és letöröltem a képet, aztán visszaraktam...

mufracsek   2009. május 06.

A mondtatot úgy értettem, ahogy írtam :) A te verziódban 2x van benne az "ilyet" szó :)
Én másra gondoltam, mint amit te írsz. Én arra értettem, hogy egyszer fel akartam tölteni, és rég ment fel új kép. Tehát azt hittem, hogy nem töltök rá senkire. Felraktam a képeimet, és mire felmentek, én voltam az első, de előttem kb. 1 perccel más is feltöltött. Gyakorlatilag velem egyszerre. Így én kerültem előre, és a másik képei nem érvényesültek. Akkor töröltem az enyémeket, hogy ne töltsek azonnal rá, és akkor kicsit később visszatettem őket.

carlos80   2009. május 06.

Értem én a gondotokat, de azért ez mégse szép dolog szerintem. Nem mindenkinek van lehetősége minden nap Slr-t meg Lp640-t fényképezni, sokan kevesebbnek is nagyon örülnek. Tolerancia srácok! :) Amúgy meg egy kicsit a Ti hibátok is ez, hogy sok kép kerül fel. Körbeadjátok a drótot, hogy hol milyen kocsi van, utána meg mindenki feltölt 30 ugyanolyan képet. Ez is sokszor unalmas. Minden nap ugyanarról a kocsiról látni csak képeket. Nektek ez már rutin :) Szerintem egy kicsit ti is vegyetek vissza a tempóból.

carlos80   2009. május 06.

Különben meg ez a népszerűség átka :)))

Zo HUN   2009. május 06.

Mufra: Ok, akkor én teljesen másra gondoltam :D. Néha későn kapcsolok. Tulajdon képpen akkor ezt+az előző hozzászólásomat is törölheted :D. Bár nekem mindegy.

erneszt   2009. május 06.

Tuninglove teljes mértékben egyetértek!

erneszt   2009. május 06.

Jah egyébként meg,hogy erről is essen szó:a kép gyönyörű Mufra!Kár,hogy "odapofátlankodott" az a fekete autó. :)

Robi tegnap jött haza Sopronból és a pályán látott egy trélert amin volt egy piros Scuderia Spider 16M!(Pest felé ment.)

I\\/I4R[ł   2009. május 06.

Érdemben újat már nem tudok hozzászólni. Bence azon gondolata fogott meg, amelyben azt mondta, hogy azért megy fel sok kép idegenektől, mert nem ismerik a penge_verdákat igazán.
Nekem sem tetszik ami mostanában megy, de egyedül nem vagyok képes változtatni, valami közös lépésre van szükség. Ez lehet az új honlap, amit Lamboboy tervez, én is maximálisan támogatom az ötletet.

JÓ, HOGY EZ A BESZÉLGETÉS NAGYOBB ÖSSZEZÖRRENÉS NÉLKÜL LEZAJLOTT EDDIG, NEM VOLT ANYÁZÁS. :)

mufracsek   2009. május 06.

Szerintem értelmes nép a magyar, és anyázás nélkül ismeg tud beszélni dolgokat. Anyázást továbbra sem szeretnék, de építő jellegő dolgokat, hozzászólásokat várok :)
Amúgy tényleg, a képről gyakorlatilag nem is esett szó. De köszi erneszt. Szerintem is jó lett a kép is :)

I\\/I4R[ł   2009. május 06.

Nem sértés S. Szabi felé, ez inkább a penge_verdák "túlterheltségét" mutatja:
Föltettem a Nissan GT-R-t és elkezdtem mérni az időt, hogy mikor jön rá a következő kép. 1 perc 58 mp. után jött a következő...

S.Szabi   2009. május 06.

úgy 20 percel előtte fotosoppoltam, elkezdtem feltenni, majd el kellet mennem, mikor visszajöttem láttam hogy felment közbe, rányomtam a penge verdát, mert a corvette orráról eszembe jutott hogy az impinek is szép az orra...

nem láttam hogy feltettél egy gt-r-t... :/

I\\/I4R[ł   2009. május 06.

Nem bántásnak szántam, semmi harag, csak lemértem az időt.

Nylon   2009. május 06.

Mufra te akkor most nem fogsz tölteni vagy mi????

Nylon   2009. május 06.

Dehogy van vége :D Én vígan töltök az tuti :D Leszarom, ha bepakolnak elém... Azért persze megpróbálom beosztani a képeket, hogy eljussanak a közönséghez, de tudom, hogy TI úgyis megnézitek és elismeritek a jó képeket és már ezért megéri nekem :)

mufracsek   2009. május 06.

Nem kell temetni a dolgot. Kicsit tényleg "pihenek" most. Lehet csak nekem kell a nyugi. Lehet sokminden jött össze nekem. Remélem nem áll le a PV. Azért nem hiszem, hogy én lettem volna ennek az egésznek a motorja.

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

nem hát... amint elkészül a www.pengeverdak.hu onnantól meg már nagy királyság lesz... remélem sokan átjöttök.. illetve oda is jöttök nem csak ide :)

marco16   2009. május 06.

Dehogy te voltál, már előző nap beszéltük Lamboboyyal is, hogy ennek így nem lesz jó vége...

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

jaja de a 3. hely már megvan :) marcit toltad le a dobogóról :))))

szmar   2009. május 06.

és a top 10 ből kilenc ehhez részben hasonló vita:)
amugy mufra:mindenképp kevesebb lenne a képeid nélkül a pv. rendszeresen töltesz fel átlagon mindenképpen felüli képeket. http://indafoto.hu/mufracsek/image/3215535-a9247f48

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

nagy válság van :) miez üdülő ferraritulajok részére? (:

mufracsek   2009. május 06.

Most is van még 92 friss képem. Csak sajnos igazi újdonság kevés van. Inkább jobb combok. De köszi amit írtál. Remélem normalizálódik a helyzet, és akkor újult erővel vetem bele magamat a feltöltögetésbe.

mufracsek   2009. május 06.

Lamboboy: ott van, hogy a holland Ferrari club egy hétvégi kiruccanása. :)

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

hát nemtudom... nézd meg ezt
http://indafoto.hu/MrT

én aszittem sírvafakadok.. de nem tudom h a röhögéstől v azért h még egy ilyen balfasszal több van? hova süllyedünk még?
ottvan a kommentjeimnél a lebuktatás is.. de tudtam volna spirázni még... 4 kép 4 különböző géppel? :))) meg spoton fentvan az Enzo is... nem csak a Veyron... oszlopot meg környezetet kicsit jobbanmegnézi valaki bármelyik képnél egyből bukta... veyronnál a tábla is...

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

sok ponton megbukott a srác... legalább 6ot tudok mondani minden képen... (gallardonak miért van kitakarva a rendszáma? a veyronnak meg mérnem?) észosztó legalább dolgozott egy kicsit és gyártott magyar rendszámot xD de ez szánalom...

Lui (törölt)   2009. május 06.

Mufracsek: Mindenki a színvonalról beszélt kérem szépen ez nem színvonal :
http://indafoto.hu/mufracsek/image/3098461-1ff96ed8

Akkor sem ha Murciélago, na de!!!!

http://indafoto.hu/mufracsek/image/3838781-263ec53b

ez színvonal!! Építő jellegű kritika, nem sértés egyébként 3 név és megvan a színvonal : Kriss,Iron,Lamboboy (a4. Mufra) lenne, de van pár elég "jellegtelen" képe..
Ami itt ma van az nem tudom, micsoda, én örültem, hogy van egy kemény mag, aki kommentel,kedvencezik stb stb, még ha szar napom volt és valamiért beszóltam valakinek (asszem ez Marci volt) de nem direkt volt, hanem úgy jött Én támogatom Lamboby ötletét, de a képeimet itt és megfogjátok találni, akit érdekel!
Mufra hihetetlen, de vannak még normális emberek, akik nem anyáznak, de felőlem így is lehet kommentelni, viccesebb lenne :)

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

próbáltál már vezetés közben fotózni fél kézzel? úgy hogy ballal a kormányt fogod jobbal meg keresztbe fotózol? nem csodálom h nem lett tökéletes "sajtófotó" ahogy mostanában szokás itt dobálózni ezzel a kifejezéssel...

yarabi   2009. május 06.

Nem tudom mit panaszkodtok,a penge_verda cimszó alatt,nem elég penge?Akkor nézetek szét a környező országok penge_verdáival,pl.szlovákia,csehország stb.SOKKAL,DE SOKKAL gyengébb oldal mint ez,és ott már tényleg mindenféle kocsit felraknak.Tehát szerintem nektek magyaroknak semmi panaszotok ne legyen,mert ez a PENGE_VERDA úgy jó ahogy van!!!!!!!

mufracsek   2009. május 06.

Lamboboy: köszi a védést, de nem kell. Az a képem tényleg szar :) A körülmények olyanok voltak ahogy leírtad, de van önkritikám. Retek egy kép lett :) Viszont életem első Murciélago-ja volt, és utána kb. 2 évig nem is láttam egyet sem. Ráadásul a kezdetekben fotóztam, ma már nem így csinálnám. Nade! Nem mentegetőzöm, rossz az a kép.
Pl. M4rci látott asszem először Wiesmann-t, ahogy jön le a Lánchídról. Homályos kép, elmosódott, és szürkületben készült. De újdonság, neki első Wiesmann-ja, ment is a kedvenceim közé. Ezt csak arra monom, hogy a gyenge képek között is van különbség. Azért ezt a jellegtelen jelzőt majd lassan szeretném leküdzeni, hogy valahogy a Top3-ba küzdjem magam :)

airnorbee   2009. május 06.

Azt hogy lehet megnézni hogy melyik kép a legtöbb kedvencet jelölést begyűjtő, illetve legtöbbet nézett?.

csoki   2009. május 06.

wow, eddig én voltam az első!! :D na de most letaszajtom magamat :)

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

ééééés tádááááám ünnepeljük az új komment listavezetőt :))))

mufracsek   2009. május 06.

Iron: te lassan kedvencekben leszel toplistás, én meg kommentekben :)
Nade, a lényeg: kíváncsi vagyok a te véleményedre is, mert... Nem is tudom. Csak úgy :) Mert értelmeseket szoktál hozzáírni, jók a képeid, és relatíve friss vagy. Kíváncsi vagyok, hogy te mit gondolsz.

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

16án kinek van kedve kijönni Brnoba? luxusautó tali lesz :P és nincs messze.. benyapénzt összedobni meg nagy cucc...

Lamboboy (törölt)   2009. május 06.

nagyjából erről lesz szó: A sportautók legnagyobb nemzetközi találkozója, május 16án kerül megrendezésre Brnóban. Előzetesen több mint 250 cseh autó regisztrált már és a környező országokból is hasonló számban érkeznek luxus sportautók! a belépő 200 korona... (kb 2000 forint)
Váltsd valóra a gyerekkori álmod! Nézd meg közvetlen közelről a legnagyobb luxusautókat!!!

mufracsek   2009. május 07.

Fujival milyen ezer képpel vagy adós? Ha annyira "rosszak" mint a sárga LP640 képeid, akkor nehogy megfossz minket tőlük!! Követeljük őket! :)

mufracsek   2009. május 07.

Ja, mellesleg a kép 16 kedvencnél jár, ami egyéni rekordom ha jól emlékszem. Azért ezt is köszönöm nektek!!!

csoki   2009. május 07.

arra az 1000 én is kíváncsi lennék, azért a pár legjobbat feltölthetnéd, biztosan nem kéne csalódnunk!

(egy picit offolnék is: nektek küldi az inda az aktivitásról az üzeneteket? mert nekem nem és nem emlékszem, hogy leiratkoztam volna a szolgáltatásról..)

mufracsek   2009. május 07.

Igen, nekem küld mindent. Hozzászólás és kedvencezés is.

csoki   2009. május 07.

hm.. nekem semmit, tegnap előtt óta egyetlen árva levelet sem kaptam.. akkor nálam lehet a gond, de fogalmam sincs hogy mi...

Moca   2009. május 07.

+1 komment, hogy a csúcson maradhass :-)

Ennyi gondolat, vélemény egy helyen. Építő jellegűt nem is tudnék hozzászólni, túl sok volt az információ egyszerre.

A képek "eligénytelenedése" tényleg rosszat tesz a penge verdáknak, kicsit óvodás lett a színvonal, de a vitáknak köszönhetően (is) ...

Éppen ezért töltök keveset, meg tényleg nehéz olyant fotózni, ami üt (bár soha nem voltam nagy feltöltő, de már jó 7 éve fotózok). Emlékszem még Mufra, exoticspotteren a te nevedet láttam egyedül a Hungary címszó alatt :-) Az se ma volt.

Na mind1

I\\/I4R[ł   2009. május 07.

Iron, köszi a fotóim dicséretét. Mostanában is töltök AMG-t, meg Porschét, de kevesebb képpel. Igaz mindenből keveset teszek, már R8 is max. 5 képes. (abból most is egy combo volt)
Alapból nem lövök már annyit és erősen szelektálok feltöltés előtt....

steeve   2009. május 07.

Lamboboy! Tudnál küldeni egy linket erről a találkozóról?
Kössz.

mufracsek   2009. május 07.

Moca: igen, régebben exoticspotter-en Hungary alatt csak én voltam :) Aztán tűnt fel Kriss. Utána már nem is tudom hogy kerültem erre az oldalra, és itt ismertem meg többeket, hasonló hobbyval. Exoticspotter-t olyan 2004 óta nézegetem, és talán 2005-ben töltöttem fel az első képeket. De most már vagy egy fél éve nem tettem oda semmit. Lehet majd megint elkezdem.

Mellesleg közben 17 kedvenc lett. Továbbra is köszönöm!! Ez az egyéni rekordom!!

Zo HUN   2009. május 07.

Mufra, ha már ide nincs annyira, akkor exoticsonroadra nincs kedved tölteni? :) :D

mufracsek   2009. május 07.

97-17 nem rossz! Meglesz a 100 hozzázólás?? :)

bence93   2009. május 07.

Írhatnék én is egy 3 hsz-os regényt, hogy meglegyen, de nem fogok :) Röviden visszatérve a vidéki helyzetre, én Balatonnál 4 nap alatt főszezonon kívül (igaz, sok utazás közben) Quattroporte, Lotus, Viper SRT10- et láttam, + M1-M7 közös szakaszán egy Corvette-t és mellette lévő kereskedésben Conti GT-t... Azért ez nem rossz szerintem. Igaz, múltkor pesten 2 nap alatt láttam: 5 Mustangot, 2 Quattroporte-t, Fehér Phantomot a Budaörsi Rack autónál, F430 Spider-t, meg asszem egy 612-est. Csak összehasonlításképp.

bence93   2009. május 07.

Az előző hsz-om elején még nem volt meg a 100, azért írtam... Az első mondatot ne vegyétek figyelembe :) Ja és már 2 oldalas lett a hsz-ok miatt a képed! Grat hozzá :D

mufracsek   2009. május 07.

A rekord már a 76. kommentnél megvolt :) Ez az egyik oldal.
Másik oldal a kedvencek. Ez a 17 ez az én egyéni rekordom, mert még egy képem se kapott ennyi kedvencezést. Úgyhogy ezt továbbra is köszönöm! Ezzel azért kicsit visszahoztátok a jókedvemet! (Iron 34 kedvences képe is így kezdte :))

Lamboboy (törölt)   2009. május 07.

az inda történetének első 2 oldalas komment listája! :D grat :)

I\\/I4R[ł   2009. május 07.

Azért a 312 (ebben a pillanatban) megtekintés sem gyenge! Gratulálok! :D

Lamboboy (törölt)   2009. május 07.

sztem azt a hozzáfűzésedet h itt az első komment a lényeg sztem lecserélhetnéd mostmár mert történelmet ír a kép :))) elég szépen :))))

mufracsek   2009. május 07.

Az Indafotó történelmének első két oldalnyi kommentes képe! :) Remélem lesz is értelme, és nem csak felesleges szájkarate volt.

A most már 18 kedvencet továbbra is köszönöm, már messze ez a legsikeresebb képem!

bazsi007   2009. május 07.

hát én minden esetre lamboboy-val egyet értek

I\\/I4R[ł   2009. május 07.

Szerintem lesz értelme, mert ma is mérsékelt (és elég színvonalas) volt a feltöltés! :)

Balogh Szabi   2009. május 07.

Mufra én csak arra az egyre kérlek,hogy el ne hagyd az oldalt,mert nem lesz akinek a képeiben lehessen gyönyörködni!OK ott van még Marci,Iron,Nylon és a többiek akik nagyon jó képeket csinálnak,de szegényebb lenne az oldal a képeid nélkül!Én se tudok sajna nagyon pengeképeket feltenni az oldalra,de az legalább kárpótól amit Tőled és tőletek kapok(unk)!Abban talán reménykedem,hogy én nem vagyok a tucatfeltöltők között és minden szart feltöltő között igaz eleinte én is tettem fel olyan képeket amik nem ide valók,de igyekszem nem rontani a színvonalat!További jó vadászatot kívánok!:)

mufracsek   2009. május 07.

A mai feltöltés pl. színvonalas volt, és 2 oldalnál kevesebb. Ez így gyakorlatilag tökéletes. A kevés szép kép jobb, mint a sok gyenge. Kezdetekben nekem is lehettek / voltak rosszabb képeim. Sokadszor mondom, és sem vagyok tökéletes, és nekem is vannak gyengébb pillanataim. Ha ilyen lesz a színvonal, akkor lassan lesz visszatérés :) És köszi a bátorítást!

bubi   2009. május 07.

Teljes mértékben egyetértek (így h sikerült végigolvasni minden kommentet), de azt nem értem h miért van h amikor Csoki képénél (az LGF 612-esnél) kb ugyanezeket írtuk, akkor miért lettünk lehurrogva, és most meg hogy van ekkora egyetértés? (nem zavar, egyszerűen nem értem...) Pl. ott is mondtuk, h legyen oldal, válasz: "hülyék vagytok, lehetetlen, drága, stb." Most mindenki helyesel...
[Nem áll tervemben ezzel újabb vitát kezdeni, egyszerű, egyéni meglátás]

Kriss   2009. május 07.

Hello mindenkinek!
Tökéletesen egyetértek az itt elindult commentlávát kirobbantó gondolattal :D De azt is figyelembe kell vennünk, hogy nem szabad csak úgy be-beszólogatni minden béna képnél, még akkor is ha igazad van. Ezzel annyira vérig lehet sérteni egy lelkes fotóst, hogy az életkedve is elmegy( vagy legalábbis attól, hogy ide feltöltsön, még akkor is ha véletlen bugatti állna a szomszédjánál...) Szóval csak módjával és olyan hangnemben kéne tudtukra adni, hogy az nem ide való, ahogy azt te is elfogadnád, ha a te képedhez írnák...
u.i. PV.hu-ra jöhetek? =)
u.u.i. Köszi Iron, nekem pedíg a te képeid tetszenek nagyon az utóbbi időben

mufracsek   2009. május 07.

Kriss, az egészet E/2-ben írtad. Nekem címezted, vagy csak úgy általánosságban? Én a beszólógatásról letettem, mert nincs sok értelme. És ahogy írod, rettentően el lehet vele venni akárkinek a kedvét.
Az egyetértésnek meg örülök. Jó társaság ez, és ez így is van jól. Szeretném, ha tanulnánk ebből mindannyian. És ha csak annyit sikerült elérni ezzel a commentlavinával, hogy mindenki megválogatja a képeit, és autónként nem 10, hanem csak 4-5 válogatott kép kerül fel, akkor már örülök, és sikerült előrébb lépni.

Kriss   2009. május 07.

általánosságban mondtam, gondoltam, hogy így személyesebb

mufracsek   2009. május 08.

21 kedvenc!! Köszönöm mindenkinek! Így már csak épphogy lemaradok a második oldalról. Köszönöm!

Robi RS   2009. május 08.

Fúúú mi történt itt amíg nem voltam:D

Robi RS   2009. május 08.

Azért remélem a pengeverdák.hu-ra felférnek majd az amg-k m-ek s-ek:D(EOR-ra is felmennek) És hogy az én képeim is meg fogják állni a helyüket ott:) Jah és mutassatok rossz képet tőlem és akkor hasonlót nem fogok feltölteni!!!! köszike...

mufracsek   2009. május 08.

Nem szeretnék rossz képeket keresni tőled. Szívesebben keresek inkább olyanokat, amik nagyon jók. Nem a rosszat keresem, hanem a jókat élvezem. Remélem érezhető a különbség. AMG, S, és M is jöhet, ha jó képet sikerül róla csinálni, és nem csak egy a tucat közül. És szerintem ez fordítva is igaz. Egy Murciélago-ról vagy egy F430-ról is lehet pocsék képet csinálni. Lényeg, hogy igényes, szép képek legyenek, a lehető legjobb autókról. Ha ez összejön, akkor megint állat jó oldal lesz a penge_verdák.

Mellesleg köszönöm, mert már 22 kedvencnél tart a képem!!

Robi RS   2009. május 08.

Nincs mit és megértelek! Én is kiakadnék a helyedben:)

mufracsek   2009. május 09.

23 kedvenc. Nagy öröm ez nekem, tényleg nem gondoltam volna. Köszönöm tivábbra is mindenkinek!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban