_
túrós béles
  • 2010. márc. 20.
  • 2967
  • 5
  • 0
  • beágyazás
    M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
4 t.sárga 15 dkg vaj habosra keverni. Hozzá 1, 1/5 dl tejben futtatott 3dkg élesztő, 30 dkg liszt. jól kidolgozzuk. két részre osztjuk, egyikkel kibéleljük a tepsit. Áttör. 75 dkg tehéntúrót, és 25 dkg p.cukorral, 1 cs. vaníliás cukorral + ha szeretik, 10 dkg mazsola, (nálam csak a csapat egyik fele szereti) 1 citr. reszelt héja, a tojások felvert fehérje + 1 evők. lisztet. A tésztával kibélelt tepsibe öntjük, és a másik cipót kinyújtjuk és betakargatjuk a túrót. 1 órát pihenés, forró sütőbe, sütés közben kicsit leveszünk a tűzből. melegen ajánlom a porcukorral hintést:).
Gyártó: Canon PowerShot A460
Fókusztáv: 5.4mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/60
ISO: 80
Készült: 2010. márc. 20. 20:59
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban