_
Jaguar XF combo
  • 2009. febr. 18.
  • 643
  • 5
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Csak azért raktam, mert a rendszámuk is egymás utáni! :)
Hamarosan jön az XFR, az meg is érdemli majd a penge_verdák címkét.
Gyártó: Panasonic DMC-FZ50
Fókusztáv: 9.3mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/200
ISO: 100
Készült: 2009. febr. 18. 13:23
Kevesebb
Több

mufracsek   2009. február 18.

Ezzel a Jaguarral is úgy vagyok, hogy szépek, tetszenek, kellene is egy ilyen, de szerintem messze nem az a penge:verda kategória. És a sport verziója sem. Kicsit olyan, mintha a Ford Mondeo-ból készült ST220 is felkerülne, csak mert az is a csúcsváltozat, meg hát nincs is minden utcasarkon. Mindegy. De ettől még ez az XF szép darab.
Más: ahol a képek listája van (magyarán a penge_verdák főoldala), odd jobboldalt felül az azon az oldalon feltöltő emberek névlistája szerepel, mellette az avatar képpel. Alattuk meg az albumok képei. Na, és a kérdésem a következő: az album képét hogy lehet megvltoztatni? Mert nekem az a régi DB5-ös Aston Martin van, és szívem szerint kitennék valami mást.

I\\/I4R[ł   2009. február 18.

Nem olyan nehéz dolog. Bemész a képrendezőbe és kiválasztod azt a mappát, aminek képet akarsz választani. A mappán belül kikeresed azt a képet, amit szeretnél. Ha rámész az egérrel mind a négy sarkában megjelenik egy-egy ikon. A jobb alsó sarokban van egy olyan, hogy "ez legyen az album képe" (kis pipa). Ezt bekattintva választhatod ki albumképnek!

Moca   2009. február 18.

Az első lámpákkal valahogy nem tudok megbékülni ... a hátulja viszont eléggé Aston Martinos.

Zo HUN   2009. február 18.

Én szeretem az XF-et, de csak az R-lesz a penge_verda kategória(szerintem). Mufracsek, azért az XF-R-t ne hasonlítsuk a Mondeo ST220-hoz. Értem amit mondassz, de azért az XF-R egy kicsit brutálisabb kocsi. Sport Auto-ban most volt rólla cikk: korlát nélkül,, 1-2 átalakítással (naggyából széria modellel) 365-öt mentek vele, ami azért nem kispálya, és brutálisan néz ki. A facelift XKR is az XF-R motorját kapja! :) Mondjuk, te XKR-t sem fotózol.

erneszt   2009. február 18.

Az aerodinamikán meg a kipufogórendszeren modósítottak de minden más maradt a régi.Még a hatfokozatú automata is!Azért szerintem ez elég durva mert pl egy M5 se megy ennyit még ha ezeket az átalakításokat el is végzik rajta.Szerintem elég penge...

mufracsek   2009. február 19.

Köszi M4rci. Képrendezőt gyakorlatilag nem használom, ezért nem találtam meg ezt a "gombot" sem. De most minden albumomnak új képe van :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban