_
pá-pá II
  • 2013. ápr. 15.
  • 13116
  • 28
  • 24
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 7D
Fókusztáv: 85mm
Rekesz: f/1.4
Zársebesség: 1/250
ISO: 160
Készült: 2013. márc. 05. 11:04
Kevesebb
Több

silu   2013. május 21.

Na akkor bocsánat, de még egyszer szeretném megkérdezni, ez hogy és miként. Egy jó kép változatai oszt annyi a galériában. A séma üzeneten kívül, valaki elárulná, miként kerülnek itt képek kiválasztásra. Ez nem a készítőnek szól, tetszik meg minden de azért az a múltkori 12 képe van de bekerült a főoldalra, újra kivágta a biztosítékot nálam. Van itt még színvonal, vagy bratyizás megy efelé is? És már bocsánat,de a legutóbbi válaszotok alapján a kedveléseket nézitek. Namármost az ismerősök között is egy virág közeliben kb. 50 like-t kap. Ugyebár ez nem mérce. Ki szerkeszti ezt? Nyugodtan üzenhet privátban is

Rolling   2013. május 26.

Felüdülés látni ilyen portrékat a sok virágos kert után.(nem félreérteni)
Kevésbé kerülnek központba.A tudást terjeszteni kellene,ezekben felfedezni vélem.
Gratulálok!

korte1975   2013. május 26.

silu : meg tanulnod kell sokat az eletben ! ez egy egyszeru fotooldal, ha tetszik, csak mond ki : klassz kep, ennyi.

silu   2013. május 26.

szeretem, amikor ha valaki kritikát mer megfogalmazni, rendszerint azt kapja, hogy sok mindent kell még megtanulnia az életben. Először is még a koromat sem tudod, a hátteremről aztán meg végképp semmit. Másodszorra én nem ezt a képet kritizáltam hanem a főoldalra kerülő képek és alkotók utóbbi időben történő kiválasztását, ráadásul a szerkesztővel lezajlott teljes beszélgetés sincs itt.
Mindegy is nem érzem hibásnak magam azért mert felhoztam egy kényes témát, mert utálom a képmutatást. És hiszek abban is, hogy egy fotósnak legyen akár amatőr, vagy profi sokoldalúnak kell lennie.

korte1975   2013. május 26.

igazad van es tok jok a kepeid, viszont ne felejtsd el hogy ez egy amator foto-magoszto weboldal, es pont erre esett valakinek a valasztasa, ne duhongj ezen. egyszer az en fotom is volt kint a fooldalon es tokre orultem neki, 2 hetig ott volt, nem is tudom miert. (na jo azert mert atomkiraly fotos vagyok ;) ). nezegettem a fotoidat, atom sulyosak szerintem, probalkoztal mar valami nemzetkozi fotopalyazaton? mert kene !! peace ?

silu   2013. május 27.

Persze, hogy peace, nem haragudtam én rád, csak a szókimondó fajtából faragtak, ami bizony nem feltétlenül szerencsés tulajdonság. A dicséretet köszönöm. Inkább hazai pályázatokon próbálkoztam egyelőre nem sok sikerrel, de sebaj. A kitartással is megvert az ég. Szépeket és jó fotózást.

Kelta   2013. május 27.

Szia silu, szeretnelek megnyugtatni, hogy a szerkesztok kozott nincsenek haverjaim, valamint egyetlen ismerossel rendelkezem Indan, akinek nem szokasa szetkedvencelni a kepeimet. Engem is meglepett, hogy a fooldalra kerult az albumom.
Abban viszont szerintem tevedsz, hogy egy amator fotosnak ilyennek vagy olyannak KELL lennie. Az amatorseg lenyege es szepsege pont az, hogy szabadon valaszthatod meg a kepeid temait, azt fotozhatod (orommel es felszabadultan), amit igazan szeretsz.
Ne erts felre, nem a kritikus hangnemmel van problemam, hanem azzal, hogy nem tudok mit kezdeni a leveleddel :)

Kelta   2013. május 27.

Rolling: koszonom szepen. Ha minden jol megy, akkor szeptembertol iskolaban is okitani fogjak nekem, hogy hogyan is kell ezt tenyleg jol csinalni :)

silu   2013. május 28.

Kedves Kelta. Persze, hogy nem érted az írásom, mert alapvetően nem is neked, hanem a szerkesztőknek szólt, amit most már tényleg nem szeretnék, többször megjegyezni, ha valaki ír nekem. A képed kedves és klassz, amit kifogásoltam, az az, hogy amikor azt olvastam, hogy Kelta gyermek portréi, akkor ha nem is revelációt, de valamiféle változatosságot és durván hangzik, de képmennyiséget vártam. Mindenki avval kapálódzik, hogy ez egy amatőr oldal. Én is az vagyok, de ettől függetlenül nem hiszem azt, hogy felelőtlenül kell ajánlgatni valakinek a képeit. A sokoldalúságban meg továbbra is hiszek, egy alkotófolyamatnak enélkül semmi értelme. És ez a legkevésbé sem attól függ, hogy azt fotózod, amihez épp kedved van. Sok szerencsét a sulidhoz. Szilu

DogTheDog   2013. május 30.

Silu,ezt minek kellett?
Ha a feltekenyseg mar tenyleg leveri a biztositekot,akkor inkabb a sajat fotoid kozott nezz szet,hogy miert is jobb 12 kep 300-nal.

silu   2013. május 30.

Kedves DogTheDog. A vélemény kinyilvánítása szerencsére még mindig nem tiltott dolog, és respektálandó. Ahogy tetted most te is, kissé burkoltan,
de jelezvén, hogy képeim között alkalmasint 12 jó sincs. Nincs ezzel semmi baj, elfogadom, és még azt se gondolom, hogy ez a te magánügyed.
Kevés dolog van amúgy, ami távolabb áll tőlem, mint a féltékenység, úgyhogy ezt a véleményedet, viszont elutasítom.

DogTheDog   2013. május 30.

Van 12 jo keped,elveszve 250+ gyenge vagy tok atlagos kozott.Nehez igy ajanlani a termekedet,nem?Az osszes kep egy mappaban omlesztve,sok cim nelkul,stb.
Legalabb nemi tematikaja lenne az egesznek,maris nezne ki vhogy.Akiknek keves,viszont minoseget nezve magas kepe van feltoltve sokkal elonyosebb pozicioban van nalad,nalam,sokunknal.Egyszeruen azert,mert konnyu ajanlani,aki megnezi nem nyul melle.
Keltanak arra a 12 kepere 50000 koruli nezettseg jott amikor kikerult az Indexre,egy fel nap alatt.Rajtad kivul senki nem erezte ugy,hogy tobbet kellett volna latnia.
A velemeny nyilvanitasrol meg annyit szeretnek mondani,hogy a kep alatti komment mezo a kep ertekelese celjabol van ott,az oldal szerkesztoi nem igazan igy ertesulnek a problemadrol,de ezt mar te is tudod,megis egy fotos kepenel tort elo a keseruseg.
Ezt nem tartom tul kifinomultnak.Te irtad itt is es a blogon is,hogy 12 kepe van,biztos puszi pajtasok a szerkesztovel,nincs megfelelo variacio,egysikuak a kepei.
Amig ezt igy latod,addig nem erted,mirol is szol a fotozas,addig csak kepeket kattintasz.Amikorra megerted,addigra a te fotoid is ajanlva lesznek.

silu   2013. május 30.

A keserűséget én legfeljebb a te írásodból vélem kivenni, és már megbocsáss de nem szokásom csak úgy kattintgatni, sem pedig ömlesztgetve, felelőtlenül feltöltögetni a fotóimat. Nézd végig hány év termése mindaz ami fenn van. Nem rendezgetek mappába mert számomra így kerek, amit csinálok hol ezt, hol azt.
Az, hogy te átlagosnak véled a fotóimat most már azt kell mondjam inkább átvágott nálad a személyeskedésbe, mint valamiféle valós értékítéletbe.
Amúgy meg ízlések és pofonok, mint tudjuk....

silu   2013. május 30.

ja és ha vennéd a fáradtságot, és a teljes levelezésemet a szerkesztővel elolvastad és értelmezted volna esetleg lecsengene hogy nem Keltaról beszéltem mint 12 képes alkotó, hanem egy korábbi esetről. Részemről, részedre lezárva a téma.

DogTheDog   2013. május 30.

Vettem a faradsagot es elolvastam,azutan vettem a faradtsagot es megneztem a kepeidet,hogy mire is kered ki a dolgot magadnak,azutan sokaig gondolkoztam,hogy irjak-e,mert lathatoan a sok eved alatt nem sikerult erdemleges fejlodest elerj.Feltem,hogy te sem leszel megerto es igazam lett.Amig ugy allsz hozza,hogy a kepeid elsosorban neked feleljenek meg,es a tobbiek velemenye ezutan jon,addig gond van.Ha nem erted,hogy rendszerezned kell,mert szerinted igy kerek,akkor gond van.
Ha a fekete feher kepeid huszeves bobozban beszurkult papirkepnek tunnek es te szerinted az jo,akkor gond van.
Csinalhatod az egeszet elsosorban magadnak,csak akkor mire kered ki a mellozesedet?
Az Index az uzlet,azert van,hogy penzt csinaljon.Ha kikerul vmi,es az nem novel nezettseget,az jo?Ha ezt igy gondolod akkor gond van.

korte1975   2013. május 30.

sracok abbahagynatok ezt a hungarikum stilusu keseruseget-aradaot? nanyingerem van ettol. ez egy amator fotos-oldal. mit gondoltok az en kepeimrol? tetszenek? menjunk at pozitiv iranyba ha lehet kerni. tetszik valami? irjatok meg, ha fosnak tartjatok ( amibol sok van, igen, az enyeim kozott is) akkor azt tartsatok meg magatoknak.

DogTheDog   2013. május 30.

Korte,ez gonosz volt,mar szorakozni sem hagyjak az embert;)
Silu,nem akartalak megbantani,legyen ez jelzes erteku.Keress megfelelo csatornat a gondjaid elintezesere,ha trollkodsz,mindig jon a bunti.Most csak kicsit huztalak,mivel igen joban vagyok Keltaval,es messze nem a te beszolasodat erdemelte a kepe.

silu   2013. május 30.

Miért húztál volna fel? Tulajdonképpen még örülhetek is, hogy mint mondod végignézted az összes képem, hogy pontos statisztikát állíts fel a minőségükről. Na jóccakát

korte1975   2013. május 30.

sracok az kene hogy elmenjunk sorozni egyutt es kidumalni ezt, ennyi. nincs ertelme e foto folott itt zsortolodni. mar elszoktam ettol itt Irorszagban. probaljuk egymas ertekeit keresni s hagyni h avalami szar

silu   2013. május 30.

Longworth kicsit messze esik Írországtól, de semmi sem lehetetlen. Bár a srác kategóriába nehezen férek bele:-)

korte1975   2013. május 30.

nem baj a lenyeg hogy ragadjon a bejeg (fu de szar volt)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban