_
Körvonalaimban
  • 2012. jan. 08.
  • 493
  • 16
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Panasonic DMC-FZ100
Fókusztáv: 11.8mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/20
ISO: 100
Készült: 2012. jan. 06. 13:17
Kevesebb
Több

kallodani   2012. január 08.

Hát lehetne jobb is :D
Ez csak egy asztali lámpa volt, de azért köszi!

Regulus   2012. január 24.

Megfogadtam, nem fogok mások képeihez hozzáfűzni bejegyzést, mert abból sértődés és harag lesz, volt benne részem. Csak akkor, ha erre megkérnek. Egyébként csak ilyen jelzéseket adok: nagyon jó, vagy tetszik a kép, esetleg: szép a kép. Konkrét esetben mindegyik a helyén van. Regulus

kallodani   2012. január 24.

Azthiszem értem, hogy ezt mért írtad... Ha megbántottalak azzal a bejegyzéssel akkor bocsánat, viccnek volt szánva. (visszaolvasva nem is tűnik annyira jónak... :D) Nyugodtan letörölheted, ha zavar.

Ami meg engem illet (csak hogy a bejegyzés témájára is reagáljak) én szeretem, ha valaki megmondja a véleményét a képemről. Az építő kritikát kifejezetten szeretem, de a "tisztán" negatív kritikát is lenyelem, max azt mondom, hogy én nem így gondolom.

Regulus   2012. január 24.

Rendes vagy, de nem mondod komolyan. Sajnos azt vettem észre, hogy az Indafotó zárt baráti kör, a kívülállók kritikáját nem, csak a sajátjukét fogadják el. Egyszer már kiléptem belőle, mert tényleg jobbító kritikát írtam egy nagyon elrontott képről, ill. a sok penge verdáról és arról, hogy van akinek 6-7 ezer(!) képe van feltéve, minden selejtezés nélkül. Akkor trágárságot és hasonló rendreutasításokat kaptam, azt követően kiléptem az indából. Visszajöttem, de azzal, hogy nem kritizálok, még kérésre sem nagyon. Az indázást képek tesztelésére használom, kiállításokon való részvétel előkészítése gyanánt. (Sokuknak ez sem fog tetszeni.) Kösz

kallodani   2012. január 24.

Nem, én tényleg nem vagyok olyan aki másik torkának ugrik.
Az Indafotó annyira nem zárt (szerintem), én például könnyen be tudtam illeszkedni (pl.: indafotós sétákra elmentem, kommenteltem stb)
Én se szeretem, ha valakinek több ezer képe van fenn, de ez szerintem az ő dolga, én nem nézem végig az összeset... :)
Olyat, aki trágárul kiosztja az embert, meg bárhol lehet találni (vagy inkább belebotlani), különbözőek vagyunk, van akinek kevesebb a türelme, vagy valami.. :)
(A kiállításos dolgot nem nagyon értem; te kiállítod az indás képeket? vagy nem? az én képeimet nyugodtan kiállíthatod! :D)

Regulus   2012. január 24.

Az indás képeimet nem állítom ki, mert csak az egyes témák keresettségét mérem az inda felhasználásával. Nagyon régóta fotózom, amatőr fotósmultamat nem részletezem, mert újabb kiakadás lesz a vége. Ezt a témát szeretném befejezni.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban