_
budaörsi uszodánál
  • 2012. nov. 12.
  • 9051
  • 1
  • 25
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kevesebb
Több

Piszkos Freud...   2012. november 12.

Jól át kéne festeni a barom autóját. Vagy legalábbis eltávolítani ennek a szép színnek egy részét..

  2012. november 12.

Ez a buzi csak keresztben tud parkolni?

Petronas   2012. november 12.

Azért parkol keresztben, nehogy valaki leverje a fényezését az ajtóval. Te is így tennél, ha megtehetnéd.

Alikam   2012. november 12.

Ha meglátom ezt a szart tuti belerúgok..., főleg ha így parkolsz vele te tuskó...

Alikam   2012. november 12.

Petronas, anyád picsáját. Más tud rendesen parkolni csak egy-két fasz aki azt hiszi, hogy ő különb a többinél áll be így...

Én meg akkor mondjuk mert féltem magamat a buszon két helyet fogok lefoglalni, a stb. stb...

lndafotós név   2012. november 12.

Szerintem aki ennyire félti a fényezést, az pld. ne használja az autóját. Akkor tuti nem karcolják össze. Ha sok pénzem lesz amúgy veszek egy kispolszkit és minden ilyen fasz mellé becentizem magam. Aztán kamera on.

hunor28   2012. november 12.

Amúgy azért kell így megállni mert a sok barom nem tud beszállni anélkül,hogy ne csapdosná neki kétszer háromszor az ajtaját a mellette állónak Az nem érdekli,hogy valaki harminc évig megőrzött egy autót törés és karcmentesen neadj isten egy hete telibefújatta félmillióért,hogy sokáig szép legyen.

hopptarisznya   2012. november 12.

Petronas! Képzeld, mindenki félti egy picit az autóját, de azért mindennek van határa! Ha annyira csóró, hogy nem tudja kijavítani, akkor nézzen magának másik állást. Ha meg ennyire félti, akkor parkoljon távolabb, egy járda melletti helyen.

TÖBBIEKNEK: akiknek van hasonlóan "igényes" parkolótársa mondjuk egy panel mellett, azoknak ajánlok egy igencsak jó fegyelmezési módszert: rá kell tenni a szélvédőre egy TÉGLÁT, és mellé írni, hogy ELSŐ FIGYELMEZTETÉS

lndafotós név   2012. november 12.

Lófaszt, ilyen alapon mindenki keresztbe állhatna, aki félti a fényezését. Mondom, nem kell használni az autót, és akkor semmi baja nem lesz.

Corruptor   2012. november 12.

Legalább konzisztensen tahó, mert mindkét alkalommal ugyanolyan paraszt módon parkolt. Ismeretes ugyanis, hogy nem az első eset, hogy eme remekművet sikerült lencsevégre kapni.
http://index.hu/belfold/budapest/2012/11/12/dili_dolly.../

lndafotós név   2012. november 12.

Megvan a fasz:
Az autó nem másé, mint Csopaki "Zeze" István focistáé. Csopaki, a madárcsontú csatár korábban olyan NB1-es csapatoknál fordult meg, mint a Fradi, a Vasas vagy a REAC, játszott a Tatabánya, a BKV Előre és a Gyirmót másodosztályú csapataiban, futsalozott is, jelenleg pedig az osztrák ötödosztályú USC Mank focistája.

lacalaca   2012. november 12.

Amikor a teljes és totális ízlésficam (a hűtőrács is! Úristen, az a hűtőrács...) szorgalommal és elszántsággal párosul.

  2012. november 12.

petronas, te ökör.
én nem érzem magam felsőbbrendűnek, mert van egy buzi járgányom
dehát mit érted te ezt.

beetch   2012. november 12.

Én is így állnék a helyében. Hogy az autó szép vagy nem szép az részletkérdés.
DE a Candy pink fényezés, hááát közel 500 000 Ft...a szépsége, hogy ha rányitja a szomszéd az ajtót és sérül a fényezés (értsd nem lehet polírozni) akkor az egész oldalt kell fényezni, nem lehet egy elemet. Így a kár egy felelőtlen ember miatt közel 200 000-250 000 Ft. Amit a biztosító nem fizet meg, mert utólagos festés (extra), meg legyünk őszinték, ki hagy manapság ott "betétlapot"...pláne mert kicsit meghúzta. Nekem volt már ilyen károm, sőt ott horpadt is az autóm....és nézegethettem a 2-3 héttel előtte a kedvenc színemre fényezett autómat, meg a 300 000 Ft-os kárt.

beetch   2012. november 12.

Az meg, hogy nem kell ilyenre festetni, meg félteni.....Tipikus...dögöljön meg a szomszéd lova is..:S

Kovacsl1976vvv   2012. november 12.

Én is féltem az autó fényezését, éppen ezért a bejárattól távoli helyre állok meg, ahol nem áll mellém senki. Így is lehet, meg úgy is hogy két rokkant helyet foglalsz el a bejárat mellett...

Avirex   2012. november 12.

Megérdemelten ismeretlen a focista úriember, de még ízlése sincs.

Petronas   2012. november 12.

Álszent faszok vagytok mind. Ha lenne egy 30 millás egyedi autótok, amit féltetek, legyen az bármilyen buzis is, ti is szarnátok a suttyókra, akik a céges fiesta ajtaját nekirúgják az autótoknak, és keresztbe parkolnátok.

Lindemann   2012. november 12.

Szerintem csak szimplán nem tudtam mire vélni, hogy a parkolóhelyeket jelölő (a képen baloldali) térkövek cikcakkosan lettek kirakva, aztán kicsit összezavarodott. Megesik az ilyen.

Grox   2012. november 13.

Kedves Petronas! Ez az autó nem 30 milliós... Látom nagyon nem vagy képben! Egy Audi TT használtan már kb van 3-4 millióért, ha nézzük a "gyönyörű" festést és egyéb tuningokat akkor az autó megáll 5-6 millióból (szerintem még sokat is mondtam). Szóval, mert van valakinek egy ilyen förtelmes járgánya, attól még lehet normálisan parkolni. Amúgy meg sokkal jobban nézett ki az autó mielőtt elkezdte pimpesíteni....

pukobi   2012. november 13.

A legnagyobb probléma nem azzal van, hogy kinek ,hogyan is néz ki az autója. Speciel nekem az nem tetszik,hogy az ember spórol magának egy drága autóra és más ezt nem óvja,hanem ha neki olcsóbb vagy szarabb van,vagy csak szimplán igénytelen, csak azért is meghúzza vagy megkarcolja. Évi 100.000km-ert utazom családda,l 2 kutyával,hátul kotyaboxban és érdekes módon sosem amortizáltam le másnak az autóját vagy okoztam rajta karcot. Sajnos az életemet nem azt mondom,hogy megkeseríti, de mindenképpen idegesít,hogy bárhova is megyek vásárolni vagy egyéb okból kifolyólag megállok,akkor minden esetben a legtávolabbi helyre állok a parkolóban nehogy véletlenül bárki is meghúzza azt.Ez állandó problémát okoz. Miért is? Mert több százezer forint a javítása és kisebb karcokat nem tudnak a szervízben sem 100%-ra eltűntetni,illetve sok időt is vesz igénybe. Többet mint amennyit azzal nyerek hogy 30méterrel odébb állok. Még így is sokszor a "parasztja" ,megtalál és direkt mellém áll be.Miért óvom az autómat? Mert sokat fizettem érte és sokat dolgoztam érte ,amit más egy vállvonással szét tud rombolni.Mellesleg ha el akarom adni,akkor 1 hét találok rá vevőt,míg akinek le van harcolva nem biztos. Gyakran direkt állok 2 helyre,ahol senkit sem zavarok tömegtől távolabb eső részen,vagy ahova mások nem szeretnek állni,mert nehezebb parkolni. És a pont itt van, azért is megéri így parkolnom,hogy hátha pár " paraszt" elgondolkodik hogy ez a hülye miért foglal dupla helyet és talán egy ici-picit töri

pukobi   2012. november 13.

töri a kis buksiját,hogy miért is parkoltam ilyen módon.
De a történet nagyon egyszerű. Akinek szar autója van és úgy néz ki mint a trágya az úgy sem érti meg,amit mi itt írunk,legközelebb is rányitja,mert leszarja. Akinek drágább autója van,amik esetében 30-40db-ot lehetne venni azokéból akik rányítják,pedig a "mi" véleményünket osztják. Ja és van egy normális réteg,akik nem ti vagytok " akik nem értik m,mi a probléma" - ti sok mindent nem érthettek a világ működéséről, szintén zenész - vállalkozó - alkalmazott probléma. szóval ők ,akik szeretnének ilyen autókat,de sajnos nem tudnak venni,mert olyan helyzetben vannak. SZóval ŐK érdekes módon nem nyitják rá az autójuk ajtaját,hanem vigyáznak a miénkre is. Furi nem?

andraszuzu   2012. november 13.

Azt gondolom kicsit tul lihegtük a témát hölgyek urak. Ki irigysegböl ki szimplán sérobol, igy ez itt mar a reklám helye. Kovacs13 a lilabubánattal keresztbe, hisz meg karonülö, szeretné mások arcába tolni a szekeret es erre jonnek a csajok is. Valoszinü ausztriában nem áll keresztbe hasonlo helyen vagy csak egyszer. Nálunk lehet, ez egy ilyen ország. Bár ez lenne a legnagyobb bajunk. Na megyek edzesre jatszik országunk a Lemaradás ellen es vesztesre állunk.

Petronas   2012. november 13.

Kedves Grox!

Ki mondta, hogy ez az autó 30 milla? Látod itt a probléma, hogy már az alapjait sem érted a mondanivalómnak. Olvasd el pukobi írását, ő egy kicsi bővebben kifejti.

mandolin11   2012. december 05.

Avirex szövege a csúcs: "Megérdemelten ismeretlen a focista úriember, de még ízlése sincs." Igaz, az úriember jelzőt másra cserélném - valami sokkal inkább helyénvalóra.

Kedvencnek jelölték
Albumokban