_
Alpok
  • 2017. máj. 12.
  • 1171
  • 55
  • 14
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON COOLPIX S7000
Fókusztáv: 44.6mm
Rekesz: f/5.7
Zársebesség: 1/800
ISO: 125
Készült: 2017. máj. 10. 15:17
Kevesebb
Több

Hermi   2017. május 12.

Imre: Ez csodaszép!!
Hurrá!! Mennyi időre mentél?

imre_hegyaljai11   2017. május 13.

Köszönöm Hermi! Megkívántam a hegyeidet, így fogtam magam és elmentem megnézni őket! Egyik nap elvonatoztam Salzburgik és kb. 13 órától hajnali 2 óráig folyamatos (nappali-éjszakai) városnézést hajtottam végre, utána hazavonatoztam. A lépésszámlálóm 35 km-t mutatott!!! Talán ez volt az én "nagy utazásom"?, de inkább főpróbának gondolom, hogy megtudom-e csinálni!

Hermi   2017. május 13.

Imre: Minden elismerésem a tiéd!!! Várom a fotókat, biztosan sok szépet láttál! Örülök, ha akár kicsi részem is van benne, hogy elindultál "hegyvadászatra", de mindenképpen gratulálok!
35 km???? Hú, biztosan nagyon elfáradtál, már csak az a kérdés, hogy szerinted megérte-e? Mert ha igen, akkor már be is vagy oltva a nagy hegyekkel és remélem, hogy tényleg főpróbának tekinted!!:-)) Nagyon örülök, hogy nekivágtál!!:-))

imre_hegyaljai11   2017. május 13.

Köszönöm Hermi! A mai napig a hatása alatt vagyok és akár már most elindulnék újra. Több mint 1900 db fotót készítettem egyes "lövésekkel" és az éjszakaikat is beleértve csak néhányat kellett kidobni. Tudod, hogy addig nem adom ki a kezemből amíg egyesével át nem néztem mindet. Pillanatnyilag ott tartok, hogy külső tárolóra, biztonsági másolatot készítettem a zsaroló vírusok ellen.

Hermi   2017. május 13.

Nagyon örülök Imre, hogy "megfertőződtél", kicsit pihensz és máris indulhatsz újabb felfedező útra!:-)))
Jól van, rendezgesd csak a fotókat, türelemmel kivárom, biztosan sok olyan helyen jártál, ahova én sem jutottam el!
Ezek szerint neked Windows van a gépeden? Mert úgy hallottam, hogy az az op.rendszer van veszélyben. Nagyon jól teszed, ha lemented, időnként én is teszek ilyet, pedig nekem Linuxom van, de az ördög nem alszik...
Rengeteg fotót készítettél, időbe telik, míg átnézed, de az is jó élmény, mert akkor az ember újraéli az ottani hangulatot, visszatérnek az emlékek!:-) Jó munkát!!:-))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban