_
Nem én fotóztam!!!
  • 2015. júl. 23.
  • 344
  • 11
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A Tour de France 2015.július 23-i szakaszának egy része!! Gondoltam, jó, ha megmutatom:-) Igen, ide jobbra fel a kápolnához, aztán tovább!!

mammaróza   2015. július 23.

Kap egy kedvencet, mert szuper jó fotó akárki készítette!:):)

Hermi   2015. július 23.

:-)) Köszönöm, bár nem az én érdemem!
De nem bírtam ki, hogy meg ne mutassam, amin ma nekem is elállt a lélegzetem, ezek a bringások hihetetlen teljesítményre képesek! Pl. ilyen képekért is nézem a kerékpáros versenyeket!:-))

Hermi   2015. július 24.

:-) Így van Karolina! Bár valószínű, hogy helikopterről készült a kép, mert a verseny alatt is gyakran körberepülte a közvetítő helikopter:)

irenne56   2015. július 24.

Hermi, tegnap este az ismétlésben láttam én is a helyszínt, nekem is elállt a lélegzetem, hihetetlen teljesítményt nyújtottak a kerékpárosok! :-) Ha tehetem, követem én is a versenyzőket! :-))

Hermi   2015. július 24.

:-) nagyon örülök, hogy megnézted, legalább te is láthattad azt a csodálatos tájat is!! Kár, hogy már csak 2 nap... Vasárnap délután Párizsban véget ér... De az is csodaszép, ahogyan ott bicajoznak:-) Aztán jön a Vuelta hamarosan, akkor pedig Spanyolországban "követhetem" őket 3 hétig:-))

anna schwelung   2015. július 25.

Szuper fotó, akárki is az elkövetője!
Én csak másnap láttam felvételről,- a T-Home segítségével - mert aznap a Kincsem forgatásán vettem részt.
A mai szakasz is hasonló volt, de nem ennyire látványos. A vasárnapi már érdektelen, de lesz helyette forma 1, junior kézilabda EB a neten, majd a jövő héten sznúker. Így aztán szintén keveset lógok majd köztetek, mint e héten is.

Hermi   2015. július 25.

Anna: Azért a vasárnap sem érdektelen a Tour-on, mert bár már nem sok tétje van, de azért minden évben szájtátva nézem Párizs belvárosát, a Champs-Élysées-t, a Diadalívet, az Eiffel-tornyot, a Concorde teret, a Tuilériák kertjét, az aranyozott szökőkutakat, stb.:-))

kerdohil   2015. július 26.

Nagyon fárasztó lehet! Csodálatos hely !
Hermi Isten Éltessen, jó erőben és egészségben !

Hermi   2015. július 26.

Köszönöm kedves Kerdohil!! Neked is kívánok sok-sok boldogságot!!:-)))))))

Hermi   2015. július 26.

Anna: Így igaz! Meg is néztem immáron már kb. tizenötödszörre a párizsi befutót, de még mindig nem unom!:-)) Minden éven rácsodálkozok:-))

Kedvencnek jelölték
Albumokban