_
P1070370
  • 2010. dec. 30.
  • 198
  • 1
  • 3
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Olympus FE-300
Fókusztáv: 7.4mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/30
ISO: 125
Készült: 2011. jan. 07. 08:22
Kevesebb
Több

Ági mama   2011. február 28.

Megkérdzhetem, hogy azok a kispárna félék a gyermekek kezében és a fa alatt mi célt szolgálnak?.. Vagy egy új szokás van kialakúlóban, vagy ennyre tájékozatlan vagyok?/, akkor elnézést./

Göncruszka   2011. március 01.

A fa alatt és a gyerekeknél a becsomagolt ajándékok láthatók. Az ajándékok egy adományból származtak, különféle dolgokat tartalmaztak (játék, papucs, póló stb...), nem volt közöttük két egyforma színű, méretű, egyben viszont közösek voltak, mindegyiket gyerekeknek szánták.A színes csomagolópapír teszi színesebbé a palettát. Köszönjük a kedves érdeklődést, egy-egy rendezvényre örömmel várjuk személyesen is.

Ági mama   2011. március 01.

Köszönöm szépen a felvilágosítást, gondoltam, hogy valamilyen ajándékok lehetnek, csak az volt számomra a zavaró, hogy az album elején láttam a gyermekeket az ajándékokkal, ezt követő képeken pedig ugyanazokat a csomagokat a fa alatt. Elnézést kérek a nyílvánvaló tévedésemért. Kívánom, hogy ezek a gyermekek ne csak Karácsonykor kapjanak ajándékot, legyen olyan világuk, hogy ne szenvedjenek szükséget semmiben és hasznos tagjai legyenek a társadalmunknak. Köszönöm szépen a meghívást, bizonyára hangulatosak ezek a rendezvények. Nem tudom igérni, hogy elmegyek, azt viszont igen, hogy itt az indafotón folyamatosan követem a kis faluban élő gyermekek közösségi életét. Köszönettel egy tisztelőjük.

Kedvencnek jelölték
Albumokban