_
Ambrozia pálinka
  • 2012. jún. 17.
  • 3178
  • 38
  • 20
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
10db 10cm-es parlagfű /gyôkerrel jól lemosva/ 1/2.-liter vodkába áztatva egy hétig.
Eszméletlen finom! 3-cent naponta és nincs allergia!
Gyártó: Panasonic DMC-FZ20
Fókusztáv: 12.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/40
ISO: 80
Készült: 2012. jún. 17. 14:43
Kevesebb
Több

dzsaguar   2012. június 17.

Az mondod: kutyaharapást szőrével?
Vagyis harapás előtt a szőre! ;)
Nagyon jó! Kipróbálom.

faterphoto   2012. június 17.

Igen !
Alergia gyogyszerek is igy mükôdnek csak jó sok pénzért

tacsifoto   2012. június 17.

Ez érdekes, ki fogom próbálni, mert én tele vagyok allergiával....

faterphoto   2012. június 18.

A szezon ellőtt kell kezdeni most már csak jővőre.
De mot tudod elkésziteni.

dzsippi   2012. június 18.

megprobálom mégegyszer.A parlagfű, mint csodaszer!



network.hu

Emberek!
Ébresztő!!!!
Gyógyítható a rák!!! Mindig is gyógyítható volt!

Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom, parlagfű és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlőmaggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen.

Nézzük például a ma divatosan kiátkozott parlagfüvet! "Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert..."

A már sajnos régebben "előrement" +Lajos Atya, a lazarista missziós pap, a magyar újkori természetgyógyászat úttörője megerősítette a magyar természetgyógyászokat abban, hogy a természet törvényei Isten törvényei és azok változatlanok, örök törvények.

Azt mondta, hogy pl. a közlekedési törvényeket át lehet hágni büntetlenül, ha nincs rendőr a közelben, és akkor megúszta a felelősségre vonást, de ha valaki a természet törvényeit hágja át, akkor az saját magát bünteti meg!!! A természet úgy működött évmilliókkal ezelőtt, ahogy ma működik és úgy fog működni évmilliók múlva is. Bölcsen mondta, hogy semmi új nincs a Nap alatt, mert amit ma felfedeznek, az már régóta létezik, csak az ember most ért el oda, hogy megismerjen olyan dolgokat, tényeket, amelyet eddig e

faterphoto   2012. június 18.

dzsippi
Teljes mértékben egyet értek veled!!!!
A gyogyszer maffia probálja megfojtani a természet gyogyázatott!

DittusPhoto   2012. június 21.

Ez igen! Már én is hallottam róla, hogy a parlagfűnek nagy sok jótékony hatása van, főleg az allergiások számára....

dzsippi   2012. június 21.

bizony én eszem. naponta 1 levél is eleg egész evben az immunrendszer megerösitésére. friss hajtásokat lehet salátához keverni. most kell az egész évi adagot begyüjteni. megszáritva tárolni. irtsuk együtt a parlagfüvet, ahogy a kormány is megköveteli. de mi együk meg.

dzsippi   2012. június 21.

a parlagfü az egyetlen növény ami a felnött szervezetben az össejtképzödést serkenti. pusztitsuk együtt.

faterphoto   2012. június 23.

és a pálinka nem csak orvosság hanem gyogyszer :o)))

Silenzio   2012. augusztus 03.

Az allergia elleni gyógyszerek nem így működnek. Szteroidokat tartalmaznak, hogy elnyomják a túlzott immunválaszt. Ez az allergia. Hál'istennek mentes vagyok ezektől a baromságoktól, ennek ellenére nem hinném, hogy egy súlyos parlagfű allergiásnak parlagfüves pálinkát kéne innia.

Silenzio   2012. augusztus 03.

dzsippi: az általad leírtak és belinkeltek kb. 80-90 egymáshoz kapcsolódó, de külön-külön álló "tényt" tartalmaznak, pl. mit mondtak a franciáknak az indiánok, a Világkormány ritkítani akarja az emberiséget stb. Amíg nincsenek hivatkozások a cikkben, csak logikusnak látszani akaró eszmefuttatás, addig nekem mese habbal az egész. Jó nagy baromság hiszékeny embereknek. Egy kardinális kérdés pl.: mikor mondták, milyen indiánok, milyen franciáknak? Aki még egy ilyen, látszólag jelentéktelen körülményre sem tudja a választ, az a szememben csupán egy kamugép. A rák pedig nem immunológiai betegség. A szó szoros értelmében nem is betegség, hanem a sejtosztódás során létrejövő, az egészséget veszélyeztető sejtszintű mutáció. A telomerázok óta tudjuk, azért öregszünk, azért csökken a sejtjeinkben a fehérjeláncok hossza, hogy megakadályozza a sejtburjánzást. Vagy az öregedés, vagy az egész testünket felfaló szuperrák. Lehet választani. Nekem egy ilyen eszmefuttatás sokkal inkább meggyőző, mint az a tündérmese, hogy a rák "gyógyítható." A nátha, a mumpsz, az lehet gyógyítható. A rákos sejtek viszont sosem fognak "visszaráktalanodni".

faterphoto   2012. augusztus 03.

Ez is egy vélemény ,
de a gyakorlatott nem igazolja!

dzsaguar   2012. augusztus 03.

Silenzio, azok a szteroidok egészen véletlenül nem a természetes anyagokat hivatottak pótolni?

Silenzio   2012. augusztus 03.

Csak sajna ez egy olyan vélemény, ami mögé felsorakozik az orvostudomány 4000 évének tudása és toleranciája. Egy ember minél többet tanul, annál alázatosabbá válik, annál többre értékeli a tudást, és annál szkeptikusabb a "csodaszerekkel" szemben.

Nem azt állítom, hogy a parlafgfű haszontalan, viszont igenis azt állítom, azért irtják, mert gyomnövény, mert káros a biodiverzitás szempontjából (akár az akác - azt sem telepítik már sok helyütt, mert legyengíti a talajt, az egyszeri ember mégis odáig van tőle), és mert allergiát okoz a lakosság nagy részében. Az allergia nem a parlagfű hibája, hanem béna életmódunk következménye. El tudom képzelni, hogy az indiánok gyógyítottak vele, ahogy a látnokzsályával is, mégis meg tudom érteni, hogy idéntől illegális, mert kipróbáltam, és valóban veszélyes hallucinációkat okoz.

Azokat viszont megvetem, akik semmi alázatot nem mutatnak a tudás iránt, és mondvacsinált indokból összeesküvés elméletekkel kelnek és fekszenek, mumust sejtve a tudomány és az emberi segítő szándék mögött. Ha az ilyen ember kiművelné magát, leszokna a gyerekes lázadozásról - ami viszont a szellemi és lelki gyengeség és boldogtalanság következménye. Punctum. Ennyit a parlagfű és az illuminati kapcsolatáról.

Egyébként szerintem a világot 8 király irányítja még a Harmadkorból, ők már halhatatlanok és tünde titkosrendőrség ügyel a világ rendjére lézerfegyverekkel. Ennyit az "alternatív tudományok" által felvázolt humbug világmagya

Silenzio   2012. augusztus 03.

dzsaguar: azok a szteroidok mesterséges anyagok, elnyomják az immunrendszered, hogy ne forduljon saját maga ellen pár gaz közelsége miatt. Azért kell elnyomniuk az immunrendszered, mert a pihepuha fenekünket selyemmel kényeztetjük 0 éves korunk óta, félünk a macskáktól, lilának hisszük a tehenet és úgy általában semmi fogalmunk nincs a természetről. Azért kellenek, mert szarul élünk mű környezetben műkaját csócsálva műállatok után vágyódva a technika bűvöletében - még a gyerekeink is műanyagból lesznek maholnap. Ez nem az orvostudomány, hanem az egész civilizáció hibája. Azon kéne elverni a port. Semmi jelentősége nincs, hogy a szteroidok természetes vagy mesterséges eredetűek-e. A vitaminkúra nem fog kigyógyítani az allergiából, mert annak nem a gyenge, hanem a túlzottan erős és minden apróságra hisztis tinédzserként reagáló immunrendszerünk az okozója. Túl alacsonyan van neki a mérce. Ennyi. Nem erősíteni kell szégyen szemre, hanem gyengíteni.

faterphoto   2012. augusztus 05.

Tisztelt Silenzió!
Őröm volt egy nagytudásu ember hozászolását olvasni !
Mi indafotosok szerencsések vagyunk hogy ezért képes voltál regisztrálni.
És mint tanult ember magvas gondolataidat nem a Népszava olvasói oldalán publikálod.
De sajnos szteroidokat az agyad építésére használod!
Az én istenem vigyázzon rád. ÜDV.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban