_
bodza
  • 2010. aug. 10.
  • 670
  • 6
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A 19. században még gyakori étel volt a tojással kirántott bodzavirág (bodzafánk). Sokak kedvenc csemegéje ma is a rántott bodzavirág, amelyet sörös palacsintatésztába forgatnak meg, majd hirtelen, forró olajban kisütnek. Fahéjas porcukorral, lekvárral tálalják. A palacsinta tésztájába friss bodzavirágot morzsolnak. Kisütés után bodzalekvárral vagy fõzött, bodzavirágos krémmel töl
Gyártó: Panasonic DMC-FZ50
Fókusztáv: 7.4mm
Rekesz: f/3.6
Zársebesség: 1/125
ISO: 100
Készült: 2010. aug. 07. 09:25
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Albumokban