_
Sunday observer
  • 2012. júl. 10.
  • 2080
  • 8
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Panasonic DMC-FZ45
Fókusztáv: 23.5mm
Rekesz: f/3.6
Zársebesség: 1/100
ISO: 80
Készült: 2011. júl. 03. 13:49
Kevesebb
Több

Regulus   2012. július 13.

Annyit ér azember, ahány nyelvet tud. Nálunk egyesek már legalább alapfokom halmozzák ezért a nyeleket. Ez rendben is volna. Ezek szerint az angol (v. pl. francia nyelvterületeken) élők csak egy embernek számítanak, mert azok nem hajlandók más nyelvet tanulni? Okfejtés, csak magamnak. Magyarországon készült fotót miért kell mindenáron idegen nyelven köríteni? Jöhet a színlelt felháborodás.

Eden   2012. július 13.

Kedves Regulus,
Nem háborodok fel a hozzászólásodon, miért tenném? Éppen olyan jogod van ezt gondolni, mint nekem angol címet adni a képemnek. Általánosságban egyetértek a véleményeddel, ettlő függetlenül a kép elnevezésekor éppen ez jutott eszembe, ezért kapta ezt a címet.

csöcsike   2012. július 13.

Cím ide, cím oda, a kép jó! A konténer feletti "Ebédlő" megnevezés kicsit bizarr, de attól még gratos! Tecc! :-)

Regulus   2012. július 13.

Köszi az őszinte választ Eden, főleg az egyetértést. Talán Te vagy az első az Indán, aki az ilyen véleményemre normálisan reagált. További jó fotózást.

Eden   2012. július 13.

Köszönöm, mindkettőtöknek!

@csöcsike: Valóban bizarr a felirat, az egész szituáció az volt, ahogy a bácsi teljes természetességgel ücsörgött a székén, a Wesselényi utca sarkán:) Amennyire természetes ez vidéken, itt éppen olyan furcsán hatott, éppen ez fogott meg engem is a pillanatban.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban