_
BEAST 1

BEAST 1

dan300

dan300 képei

  • 2012. jún. 12.
  • 13754
  • 2
  • 42
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nokia Lumia 800
Rekesz: f/2.2
Zársebesség: 1/50
Készült: 2012. jún. 12. 18:23
Kevesebb
Több

TOPGUN   2012. június 13.

VADÁLLAT MIBŐL FIZETI KI A BÍRSÁGOT!!!:))))

macilka   2012. június 13.

imádom az ilyen feltűnési viszketegségben szenvedó újgazdag kis faszokat akik azt hiszik hogy a szabályok rájuk nem vonatkoznak, csak az a furcsa hogy nem szlovák, német vagy lichtensteini rendszámmal furikázik.

batcan   2012. június 13.

Budapest, V. kerület, József Nádor tér
Bátor V. kerületesek, nem riadtak meg a Lipótvárosiak a Terézvárositól.
A Mobilfizetéses parkolás visszaüt ?

asztalosgabor   2012. június 13.

szép ez a matt fényezés.
vajon mennyire bírja, ha egy nyugger véletlenül 3x nekimegy a banyatankkal?

asztalosgabor   2012. június 13.

Már csak 100 ezer alkalommal kell megbüntetni, hogy visszajöjjön az általa elsíbolt közvagyon.

ag0311   2012. június 14.

A tulajdonos a Közép-Afrikai Köztársaság delegált nagykövete - Fürst György. (Amely címet az államtól ellopott milliárdokból vásárolta.) Tehát ezt a büntit nem kell majd kifizetnie. Örülhetünk, ha nem lesz belőle diplomáciai botrány :-) :--)

asztalosgabor   2012. június 14.

"A tulajdonos a Közép-Afrikai Köztársaság delegált nagykövete - Fürst György. (Amely címet az államtól ellopott milliárdokból vásárolta.) Tehát ezt a büntit nem kell majd kifizetnie. Örülhetünk, ha nem lesz belőle diplomáciai botrány :-) :--)"

szerencsére már régen kiderült, hogy ez nem hivatalos cím, nem minősül diplomatának.

kispestipeti   2012. június 15.

feltételezem, hogy aki "szörnyeteg" rendszámmal egy ilyen spéci géppel furikázik, az nagyobb tettekre is képes, mint szabálytalanul parkolni. A kerékbilincselés nem fogja elérni a célját. Illetve dehogynem! Jó sokan kidühönghetik és kikárörvendhetik magukat.

Démonmaci   2012. június 18.

Az adóhivatalnak el kéne beszélgetnie ezzel a jóemberrel

van sandek   2012. június 18.

Cellatársakat?

:)))))))

Kifizeti a nála lévő aprópénzből, ezek a büntetések azoknak jelnetnek gondot csak, akiknek egyébként is gondjaik vannak. Amúgy egy kérdés: ha parkolási cégem van, tilosban parkolok, és megbüntetnek, akkkor kinek fizetem ki a pénzt, magamnak?
Szoktam látni ezt a kocsit szambázni a városban sokszor, a Csipak villájával együtt (meg a lízingelt fekete kabrió Ferrari cégautóval) ez elég hitelessé teszi, hogy emelni kellett a parkolási díjakat, mert szarban vannak a parkolócégek. Vajh s miért lehetnek szarban szegények?

fikusz   2012. június 18.

azt írta a z INDEX "akár 50 ezer forinttal is megterhelhetik a pénztárcáját" !
Vicces, egy tank benzin !!! Egy darab téli gumija is többe kerül!

Lárifári   2012. június 18.

Fizessetek csak mobillal parkolast, autopalya matricat, stb. azzal is ezt a tetves ferget hizlaljatok.......

DeToXcaso   2012. június 18.

az a tetves féreg tényleg a politikusbűnöző mintapéldánya. nyilvánosan kellene kivégezni a többi rohadék okulására

batcan   2012. június 18.

A Litván főpolgármester nem szarozik!!!!!!!!
Pisti és Anti, vegyetek példá a kollégáról, Csabi vagy a Sanyi biztos kölcsönad egyet, vagy forduljatok a Tek-hez.........

http://www.vezess.hu/hirek/harckocsival_taposta_szet_t.../

Pakabubi   2012. június 18.

még egy bűnöző aki azt hiszi neki mindent lehet

Bedeko   2012. június 18.

@batcan:

Kis szépséghibája a dolognak, hogy egy előre megrendezett kampányfilmről van szó. A polgármester örül, ha a szolgálati autóját be tudja indítani, de inkább sofőrt alkalmaz. Egy tanknak jó esetben azt tudja, hogy melyik a durrantós oldala és melyik a brumpöff vége.

Szó sincs róla, hogy Vilniusban harckocsival tipornák az autókat, vagy bármi mást. Csak egy okos kampányfotó az egész.

Ott is megvan a korrupció, akárcsak a világ bármelyik pontján, nem kell itt magyarkodni meg bezzegezni.

K3!   2012. június 18.

Most mi a bajotok a Fürst Gyurival? Hogy jókor volt jó helyen? Hogy nem Ti tudtatok ennyit húzni? Vagy csak egyszerűen az irigység? Tegye fel a kezét, aki soha semmit nem lopott, nem sikkasztott és még csak nem is hazudott, aki semmilyen simlis ügyben nem volt még benne. Itt mindenki okoskodik. Az egyik a céges autóból a nyálat nyúlja, a másik az irodából a tollat, a harmadik az áramot, a negyedik autót lop, az ötödik a céges vonalon magáncélra pofázik órákat, hatodik meg lóvét kér vissza (bocsánat jutalékot) de van, aki csak simán adót csal. Sorolhatnám tovább, de mindenki a lehetőségein belül csinál valamit fizetés kiegészítés gyanánt. Persze-persze, nem ugyan olyan súlyú, de mégis… Gyuri nagyban játszik/játszott, most meg kapott egy kerékbilincset. Ennyi. „Tanulni” kellett volna azt belépni valamelyik pártba és intézhetnéd magadnak a nagy lóvét, természetesen következmények nélkül. Ha pedig valakinek nem tetszik a rendszer emelje fel a hangját! De ne a neten, menjen ki a parlament elé, azt ott. De nem fog senki egy-két hülyétől eltekintve, mert mindenki kényelmes és sáros (és mert úgy se változik semmi)

Alfax   2012. június 18.

@kvlt inkabb az allam , mint ilyen kocsogok.

Alfax   2012. június 18.

@K3! az a bajom, hogy tolem lopott, mert koztulajdont adott el gombokert es abbol vette tobbek kozott az autokajat.

remelhetoleg bortonbe kerul.

Csak úgy   2012. június 18.

Nem értem, hogy ezt a féreg parasztot hogy nem tudta még beforgatni és sittre tenni a nagy gépezet, kiváltképp, hogy néhány Andrássy úti palota elmutyizásában is elévülhetetlen érdemek szerzett..??
Attól tartok valami nagyon csúnya magyarázat lehet a háttérben,mivel volt kollégái nagy része már rég vád alatt van,és a sitten van/volt.

Prien47   2012. június 18.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_layk5sPUdK1qzg24jo1_...

A Corolla Club fórumán találtam... mintha ezen is szabálytalanul parkolna a kis visszaeső. :)))

jozsihome   2012. június 18.

Nem gondoljátok, hogy már-már sérültnek tekinthető az az ember, aki ezzel az autóval és ilyen rendszámmal jár? Bármelyik megbocsátható lenne önmagában, na de ez a kombináció.... Szóval valami orbitális seggfej lehet. Ha kiderül az ellenkezője, és összebarátkozunk, akkor majd elnézést kérek tőle.
Mindez a kerékbilincstől függetlenül jutott eszembe.

patkánygeci   2012. június 18.

szívesen kiírtanám az egész családját
remélem összefutok vele hamarosan

patkánygeci   2012. június 18.

ja és hol vannak ilyenkor a közpénzen hízlalt NAV-os férgek?

Lárifári   2012. június 18.

Ha megnézitek, ki mindenki van-volt benne pl. a centrumos és a mobilparkolós maffiacégekben, akkor kevésbé csodálkoztok, hogy ez a beteglelkű tolvajpatkány miért járhat ma is pöffeszkedve szabadon. Pöffeszkedik és lenyúl a maszop alatt, szadesz alatt, fidesz alatt, bárki alatt. A léből meg csorog minden párthoz és a csókosaihoz. Nem véletlen ám ez, dehogy. Így aztán nyilván minden legális amit csinál-csinált, a gombokért eladott házak tucatjai is köszönik jól vannak, ha meg esetleg valaki egy ügyet mégis megpiszkál, majd akad egy két neves ügyvédbűnöző, aki nemgombokért kimossa, és a végén még meg is dicsőül. Majd beül az undormányos koromszínű batárjába és elhajtat. A mérhetetlenül sötét jelleméhez pont ilyen kocsi illik, jól eltalálta a színválasztást. Mit mondott Antall? Tetszettek volna forradalmat csinálni. Ez úgy látszik máig semmit se vesztett az aktualitásából...

jozsihome   2012. június 18.

RE lárifári:
Ezen nem segített volna a forradalom, mint ahogy a fülkeforradalom is csak annyit tett, hogy előre kitervelten, tudatosan centralizálta az addig is létező, de elosztott és nem eléggé hatékony, bágyatag lopkodást, és átalakította egy valódi félautomata rabló-kizsákmányoló gépezetté.
Azért itt is kiemelném, hogy a 89-es átmenet ellentmondásaival együtt szép időszaka volt a magyar történelemnek (átéltem, persze). - Na ennek nem sok köze volt a parkolási maffiához, de legalább volt értelme, remélem... :-)

gabe.   2012. június 18.

Kénytelen az ember a szolgáltatásokat igénybe venni és ilyen senkiháziakhoz fut be a pénz , hogy 100 milliós autót vegyen.

fikusz   2012. június 19.

Azok a boldog 90-es évek, amikor a maffiozok egymást robbantgatták!!!

képészet   2012. június 19.

Beast jelent TAHÓ-t is...

Biztosan sokáig töprengett Fürst György és tanácsadó csapata mielőtt kiválasztotta ezt a jelleméhez passzoló 500 000 Ft-os rendszámot.

Na szóval ezt fogják egy hathatós 50 ezer Ft-os büntivel megfejelni!

S.Szabi   2012. június 20.

USA-ban a 'The Beast' az elnöki autó beceneve.. és mivel az elnöki repülő neve 'Air Force One', ezért az autó pedig a 'Beast One' :D

dan300   2012. június 20.

Micsoda karriert futott be a kép, kb minden nagyobb médium lehozta. Fogalmam sem volt, hogy kié a kocsi.

Kedvencnek jelölték
Albumokban