_
Prágai várnegyed
  • 2019. jan. 02.
  • 358
  • 25
  • 16
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon PowerShot S1 IS
Fókusztáv: 8.3mm
Rekesz: f/4.5
Zársebesség: 1/800
Készült: 2006. máj. 05. 13:55
Kevesebb
Több

Hermi   2019. január 02.

A vár, a Szent Vitus székesegyház, a Károly-híd, a középkori tornyok, mind a szívem csücskei!!:)
Nagyon szép fotó!!

Balla Béla   2019. január 03.

Ezt a várost nem lehet elhanyagolni. Minél többet látsz belőle, annál többre vagy kíváncsi! :-)

Hermi   2019. január 04.

Valóban! Sokszor elgondolkodom, mikor a fotóidat látom, hogy mennyire nem volt idő részletesen is megnézni ezeket a csodaszép helyeket, mert csoporttal voltam... Pedig még úgy is rengeteg szépséget láttunk!

Balla Béla   2019. január 04.

Lényegében csoportosan a legszebbet és a legértékesebbet igyekeznek bemutatni. Viszont így nem jutsz el pl. a Mucha múzeumba, ami Prága egyik gyöngyszeme - és még több száz hasonló helyre. Felvisznek a várba, aztán lesétálsz a Károly hídhoz. Gyönyörű. De Prága ettől sokkal több!

Hermi   2019. január 05.

Ez bizony kb. így nézett ki...:-(

Balla Béla   2019. január 06.

Eredetileg egyedül ismertem meg Prágát, jó néhány év alatt. Aztán kétszer is jártom ott csoporttal. Volt olyan amire én hívtam fel a csoportvezető figyelmét - mert nem tudott róla, vagy még az útikönyvekben sincs róla szó! :-)

Hermi   2019. január 06.

:-)) Neked kellett volna az idegenvezető fizetését is megkapni!:-) Egyébként már jártam úgy, hogy itthon utánanéztem néhány dolognak és kiderült, hogy nem is azt láttuk, amiről a kísérőnk beszélt...

Balla Béla   2019. január 07.

Úgy jártál mint a focirajongók mikor a tv-ben nézték a meccset és a rádión hallgatták Szepesi közvetítését. Mintha nem is ugyanaz lett volna! :-)

Hermi   2019. január 07.

:-DDD Azok még nagyon szórakoztató momentumok voltak!:-)
A mai vesztes focimeccsek után is több, mint érdekes a nyilatkozatokat meghallgatni: nagyon jól játszottunk, kiváló volt a csapatmunka, a felkészülés remek volt, csak balszerencsések voltunk... És ez megy meccsről meccsre, minden stadion- és akadémia építés ellenére, a TAO meg csak dől...:-(

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban