_
Csurgó
 • 2017. nov. 25.
 • 332
 • 21
 • 7
 • beágyazás
  XXL XL L M S XS
  px
  HTML
  URL
 • jelentem
Gyártó: Canon EOS 350D
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/13.0
Zársebesség: 1/400
ISO: 400
Készült: 2006. aug. 19. 08:26
Kevesebb
Több

Balla Béla   2017. november 26.

Csurgón nincs ekkora domb de legalább van rajta templom, igaz - ezen meg hó! :-)

Balla Béla   2017. november 26.
Ami azt illeti, eddig számtalan megkeresés érkezett a képeimmel kapcsolatban, így több alkalommal is találkozhattatok képeimmel a különböző napi sajtótermékekben vagy információs kiadványokban, óriásplakátokon vagy egyéb hirdetésekben, könyv illusztrációkban, esetleg háttérképekben, a Google térképen vagy a Wikipédián. Eddigi tapasztalásom szerint ez az első kép amit nem kértek ki tőlem - tehát jogtalanul használta fel a FEMINA!

anna schwelung   2017. november 26.

Eszerint a "minden jog fenntartva" opciót választottad?
Hogyan korlátozhatom a képeim felhasználását?

A Creative Commons olyan jognyilatkozat, amellyel különösebb jogi jártasság nélkül kikötheted, milyen felhasználásait engedélyezed a fotódnak. A magyar Creative Commons oldalakon nagyon sok hasznos információt találsz erről. Ha ennél sokkal szigorúbb feltételek mellett engeded csak képeid esetleges újrafelhasználását, úgy választhatod a "© - minden jog fenntartva" beállítást is feltöltéskor.
Én ezt nem tettem, és rengeteg helyen jelenik meg a fotóm, de mindig a nevem feltüntetésével. Ahogy a Te neved is ott van, azért találtam rád a névsorban. Csak éppen nem a képek alatt szerepeltek a szerzők.

Balla Béla   2017. november 28.

Lényegében örülök, hogy az én képemet is beválasztották ebbe a gyűjteménybe. Számomra csupán az a furcsa, hogy nem értesítettek róla. Idáig az volt a tapasztalatom, hogy kikérték a képeimet. Minden esetben hozzájárultam, hiszen azért teszem őket közszemlére, hogy minél többen láthassák. Az viszont furcsa, hogy a nevek felsorolásánál a harmadik vagyok, a képem pedig a tizedik.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban