_
Csepel, a volt Táncsics mozi...
  • 2013. jan. 08.
  • 2676
  • 6
  • 20
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 4.2mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/160
ISO: 125
Készült: 2012. jan. 07. 00:33
Kevesebb
Több

Bányászlány   2013. január 09.

Pedig jó kis mozi volt a '70-es években, itt láttuk a nagy ABBA filmet is anno. :-))....most meg turi...:-(((

Sándorház   2013. január 09.

Köszönöm, hogy ismét egy gyöngyszemet hoztál ! :-))

nevetnijo   2013. november 21.

Bányászlány, én is gratulálok, és rendesek mert a forrás feltüntették :)

Bányászlány   2013. november 21.

Köszönöm szépen. Egyáltalán hogy akadtál rá? Bár, ami azt illeti már én is felfedeztem, csak szerénységem tiltotta dicsekedni vele. De vicc nélkül, azért tényleg jó volt látni a " nevemet" a kép alatt. :-)))
Ez a bálás, már nem bálás, most egy másik bálás a bálás.....

anna schwelung   2013. november 21.

Bányászlány: Nem különös módon, csak mivel ma váltanak a mozikban filmet, jegyvásárlás előtt rákattintottam a Táncsicsra :-)

anna schwelung   2013. november 21.

Egyébként inkább ezzel lehet dicsekedni - hiszen valamiért felfedezett valaki egy fotót a cikk kedvéért - mint a böngészőbe személyenként 10-12 naponta felkerülő képpel.....melyhez orrvérzésig gratulálnak.
Én tegnap dicsekedtem amikor megjelent 2 fotóm, csak az a baj, hogy a szép, érzelemmel teli fotó egy szexes cikkel kapcsolatos :-( De azért örülök!
http://velvet.hu/szex/2013/11/20/budapesten_dugnak_a_l.../

Bányászlány   2013. november 21.

...hát igen a választáson én is csodálkozom, hiszen a szinte lírainak mondható finom kis felvétel jobb társaságot érdemelne. (de azért gratulálok szívből!)...a másikat miért nem láttam?
...és egyáltalán Te moziba is jársz? Krőzus! :-)

nevetnijo   2013. november 21.

Bányászlány, felfedeztek mint fotóst :))))) úgy látszik szeretnek az indafotón böngészni :)))

nevetnijo   2013. november 21.

anna, Neked is gratulálok :))) egy líraibb cikkhez valóban jobban illett volna a fotód :) na és ha a cikk címét olvasom, akkor egyáltalán nem ilyen kép jelenik meg előttem :))))

anna schwelung   2013. november 21.

Bányászlány: Ez az érzelmekkel teli fotó volt a jobb felső sarokban, de az egyik szereplője tiltakozott miatta. Az indán még azért marad...
http://indafoto.hu/anna_schwelung/image/14927419-b4ede...

anna schwelung   2013. november 21.

Nyugdíjas krőzus :-)))))))
Telente 3-4 alkalommal moziba megyünk baráti társasággal, vagy lányommal akinek ízlésére hagyatkozva sosem csalódtam filmekben.
Egyszer próbáljátok ki ezt: http://www.cinemacity.hu/vip
Az Ausztrália c. filmet anno csak itt tudtuk megnézni aznap este, vállaltuk.
A film előtt fél órával svédasztal, pia, a moziteremben pedig a képen látható mozgatható bőrfotelek. Fekve néztem a 3 órás filmet, miközben a hátam mögött egy pasi kérdezte nejét: "Anyukám, miért nem hoztál hálóinget?"

Bányászlány   2013. november 22.

..hát igen, jogos!!! Nem lehetett rossz buli, de tudod én ősidők óta ( már a napját sem tudom mikor)nem voltam moziban s látod az idő múlásával együtt, a nagy össznépi szórakozástól is szépen elszoktam. Nem állítom, hogy ne hiányozna néha egy kis társaság, sőt, de az életem valami módon így alakult mostanra, a társasági élet szinte észrevétlenül kimaradt az életünkből. Így hát marad a bőrfotel helyett, a kényelmes ágyikó (svédasztal és pia nélkül természetesen)....és a hálóing, a hálóing mindig kéznél van. :-)))
Amúgy pedig, találtam kettőt, amit szívesen megnéznék,elsősorban a témája és a főszereplő miatt.
Egyik a Komornyik, igazán ígéretes, Forest Whitakerrel, a másik pedig az Éjféli gyors Liszabonba a fantasztikus Jeremy Ironssal.

anna schwelung   2013. november 22.

Bányászlány: Márpedig egyszer-egyszer félre tehetnétek ezt a "rossz" beidegződést és beülhetnétek egy jó filmre! Nyugdíjas kedvezmény létezik, nem túl megrázó egy jegy ára....csak az a pattogatott kukorica szag ne lenne :-(((
...és ajánlom a füldugót is, mert a baromi nagy hangerő miatt én azt használom.
Hűűű, mennyi csalogatót írtam így a végén, melyek otthon biztos nincsenek :-))

Bányászlány   2013. november 22.

Nyugtató félhomály, lágy mécses illat, kényelmes, megszokott páholy (akár ülve, de elehet fekve is)távirányító (hang fel/le),a kiválasztott film ott és akkor megállítható, ahol csak én akarom, nincsen pattogatott kukorica szag (se)...és egyáltalán nem szeretem a körülöttem szuszogó, tüsszögő, horkoló embereket, az én házam az én váram, ez az egész tényleg nem a pénzről szól és ezt most ne vedd fellegző beszólásnak...s a film végén már csak egy jó éjt puszi és édesen alukálhatok is akár. Ez, egy nagyon jó beidegződés! :-)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban