_
Tovább fogyunk
  • 2018. jan. 06.
  • 436
  • 18
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

amari   2018. január 06.

Fogyunk sajnos! Az okostelefonokkal igazából nem nagyon jó képeket, fotókat nézegetni, így sokan elmaradtak. Többnyire azok nézelődnek itt, akik maguk is töltenek fel az Indafotóra saját képeket. Van még sok más fotós oldal az interneten, ott is látok régi neveket. Én még maradok...

hmika   2018. január 06.

Az átlagembernek a fotózást a telefonnal készült szelfi jelenti, semmi más.

H1N1   2018. január 06.

Azt hiszem a grafikon jól mutatja meg, hogy mikortól változott leginkább a fotózásban résztvevők száma és képeik megjelenítési helye.
Azok akik rendszeresen tettek fel képeket mára alkalmiakká váltak, vagy befejezték. Ugyanakkor érdekes, hogy vannak olyan fotók /bár nem tudom miért/ amelyek rendszeresen ezer közeli nézettséget produkálnak naponta!??? Másik érdekesség, hogy ma már csak azok fotói jelennek meg /legalábbis nálam/ akikkel oda-vissza kedvenceltük egymást?? Egyedül az érdekes rovatban lehet mások után is kutakodni, de az sokkal macerásabb, nem is beszélve arról hogy egy-egy kép miért is kerül az érdekesek közé?! Mára eljutottam odáig, hogy nem statisztikázok, rengeteg a konkurrens és egyre kevesebb az idő jut a tájékozódásra. Itt még láthatók vagyunk, ha ez sem fogja már tudni kezelni, kereshetünk más helyet és én ott is annak fogok örülni, hogy megnézik néhány képemet.

Rolling   2018. január 09.

H1N1: Előfordul gyakran,hogy 3x is megnézek egy fotót,mert nem értem(látom) mi lehet a főtéma? Miért töltötte fel,ha semmiről nem szól és ferde?Fehéregyensúly elállítva ,túlszaturált stb,,A saját képem sem tökéletes de kesze-kusza ,ágas-bogas ,,kompozíciókat" nem kellene tucatjával tölteni.A kevesebb:több!!Ezért is sokan elmentek.Érdemes megnézni a gyűjteményeket,a tulaj rá sem néz.Azokból is kilépünk,nem töltünk. Pl: a Hét,Hónap képe c stb,,, tele van silány képekkel és nem is kezdőké.Azt tudjuk,szólni nem lehet,mert sértődést szül.
Köszönjük a listát.Ahogy sok oldalon működik a szűrő(az admin engedélyezi a feltöltendő fotókat) talán 1x itt is bevezetik,valamint a db számot korlátozni.
Szép fényeket Mindenkinek!

H1N1   2018. január 11.

Folytatva Rolling gondolatait: kétségtelen, ha valaki kap egy szívecskét, azt hiszi, hogy tudja is, hogy mit csinált és innentől nincs megállás, közzé teszi "szakértő" véleményét. Van aki rosszul veszi, van aki megköszöni, de valójában egyikből sem lehet tanulni.
Nem tartom magam szakértőnek, főleg elemzőnek, de ami valamilyen oknál fogva tetszik azt szívecskézem. Persze egy szakember sokkal nagyobb felkészültsége miatt mást fogalmazhat meg, mint én. Tanulási lehetőségek is vannak, bár jártam úgy, hogy meghirdetett fotósétán "szaktekintélynek" mondott ember képei, ötletei egyáltalán nem győztek meg. Az Indán sokat tanultam és tanulok- fotómasinától függetlenül- de mára jóval kevesebb személy van akitől tanulni is tudnék. Lehet, hogy pl. a panoramio megszűnésének is oka lehetett a felhígulás.
Sajnálom, hogy sok, számomra elismert név eltűnt az Indából és azt is, hogy nem túl jó irányba mennek a dolgok!!!
Azért bízok a jövőben, nem ártana kicsit fejleszteni az oldalt!!!

nevetnijo   2018. január 20.

Sajnos fogyunk, kár. 2010-ben csatlakoztam az indafotóhoz, akkor még lehetett úgymond kritikát írni a fotókról, miért tetszik, miért rossz, min kéne javítani. Ezen sokan megsértődtek, amit én nem igazán értek. Mert ha egy nyilvános helyen közzéteszem a képeimet, akkor a véleményeket is tudnom kell kezelni. Így mára ezek már eltűntek, inkább csevegések lettek helyettük. Az indán én is sokat tanultam, most is szívesen böngészek, nézelődök. Reménykedem én is, hogy fejleszteni fogják az oldalt. Talán egy új admin felrázná az állóvizet.

anna schwelung   2018. január 30.

Bizony erősen megfogyatkozott az általam, általunk ismert, az inda vérkeringésében részt vevő feltöltők száma. Én ezt a feltöltési szokások megváltozásával magyarázom, sokan más tárhelyet választottak, a különböző népszerű közösségi oldalak érthetően elszívják a tagokat innen. Többekről tudom, hogy súlyos betegségük miatt hagytak fel ezzel, mások már nem térhetnek vissza ide, hiszen sajnálatos módon felhagytak a földi léttel.
Nem segített az indán a magára hagyottság sem, hiszen darthwalk óta igazából nincs aki kézben tartsa az oldalakat. Mondjuk azok az önjelölt "nagymenők" sem hiányoznak, akiktől egy-két évig hangos volt a blog, Nándi segítőinek tartották magukat, 'oszt eltűntek, mint az aranyóra.
Megszólítottnak éreztem magam a napi több ezres nézettség kapcsán, így elmondom....egy-egy művészfotó (vagy csak annak gondolt), szép fehéregyensúllyal, klassz kompozícióval nem veheti fel nézettségben a versenyt egy nyilvánvalóan népszerű eseményt bemutató albummal. Még ha annak az albumnak a pixelei súlyos kívánnivalókat hagynak is maguk után, ugyanis nézői nem a Mai Manó házba járó művészek, hanem egy verseny sok-sok résztvevője, aki maga is kíváncsi saját magára, vagy társaira. Így aztán a január 12-én kezdődött Bamako rally résztvevői, érdeklődői ezeket a fotókezdeményeket is ezrével nézik naponta. Szerénytelenségből és azért is, hogy ezt alátámasszam, lementettem az időszak adatait, de feleslegesnek tartom ide mellékelni. 18 nap alatt 49.098 volt miatta a nézetts

anna schwelung   2018. január 30.

...ség.
Talán az ilyenek miatt is, melyek nem kiállításra készültek, csupán dokumentációs jelleggel. Vitatható, hogy művészi-e a füst, vagy milyen gagyin adja vissza a tűzijáték fényeit a fotó....

aussie47   2018. március 11.

Sajnos időhiány miatt jelenleg szüneteltetem az indafotora való feltöltést. Elvállaltam a www.fotovilag.hu oldal admin feladatait ami elég sok időt vesz igénybe. A flickr oldalra még feltöltök, itt: https://www.flickr.com/photos/krpentax/
A fotovilag.hu-nak is van flickr oldala, itt: https://www.flickr.com/photos/153111561@N04

nevetnijo   2018. március 17.

Megnéztelek én is. Sajnálom, hogy ide már nem töltesz fel képeket. Sok sikert kívánok az új munkádhoz!

H1N1   2018. március 27.

Talán a mai nap is igazolja, hogy nem tűntél el, szurkolok, hogy legyen időd más nemes feladataid mellett indás oldalad is életben tartani!!!?

Anna Schwelungnak üzenem, hogy egyáltalán nem rád céloztam a napi ezres nézőszám felemlegetésével, legközelebb pontosabban /és politikusabban/
fogalmazok.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban