_
Lefelé a lejtőn
  • 2016. ápr. 04.
  • 803
  • 13
  • 13
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Úgy látszik a nézettség és résztvétel tovább csökken.

nevetnijo   2016. április 04.

Szomorúan nézem ezt a grafikont. :( Sajnálatos ez a tendencia.

H1N1   2016. április 04.

Inkább elszomorít a grafikon, mivel nekem az tűnt fel az utóbbi 1-2 évben, hogy növekszik azon képek száma, amit nem az indafotós készített, hanem un. átvett képekkel szerzi a szívecskéket!!! Ezt vetettem fel pl. palmadi egyik képe kapcsán is / érdekes módon azóta eltünt Balla Béla és az én hozzászólásom is/ hiszen így nincs értelme bármely képhez is hozzászólni, kedvencelni vagy akár csak megnézni is, és nincs értelme az érdekes vagy címoldali képeknek sem, mivel olyan profikkal vetik össze az enyéimet, amelyek alapján eleve megítélés hátrányba kerülök. Profi-amatőr összevetés ezekben az esetekben nem fair!!! Én arra vagyok kíváncsi, hogy egy "amatőr" indafotós milyen saját fotók készítésére képes, és nem arra, hogy mások képei hogy tetszenek neki. Ezért a grafikon erősen megtévesztő, én arra figyelek inkább, hogy akik engem néznek milyen észrevételeket tesznek képeimmel kapcsolatban. Így azután elítélő a véleményem azokkal szemben akik más képeit népszerűsítik a sajátjuk helyett. Sajnálom, hogy az indafotó, mint szolgáltató ennek teret is ad!!!
Kedves aussie47 ne legyél elkeseredve én érdeklődéssel foglak követni ezután is, a grafikon meg csak grafikon semmi több, a mögöttes tartalom sokkal érdekesebb és azokra figyelj akik eddig is követtek és véleményükkel látták el képeidet! Sok színvonalas képet várunk még Tőled!!!

nevetnijo   2016. április 05.

H1N1, Karolina, teljesen egyetértek veletek. Én sem díjazom azokat, akik más képeit osztják itt meg. Az is a baj, hogy Nándi távozása óta az indának nincs igazi gazdája. Biztosítják az oldal szolgáltatását és ezzel ki is fújt, más nincs. Nagyon remélem, hogy a lelkes amatőr fotósok kitartanak, és továbbra is megcsodálhatom fotóikat.

aussie47   2016. április 05.

Elég nehéz kiszűrni ha valaki nem a saját fotóit tölti fel, hacsak nem már láttad valahol. Én még nem vettem észre.
A grafikonon látható csökkenő tendencia azt hiszem más fotós oldalaknál is tapasztalható. Úgy látszik elmúlt az újdonság varázsa.

nevetnijo   2016. április 05.

aussie, én már kedvenceltem is ilyen fotót, de aztán rájöttem, hogy nem az illető készítette. Karolina nagyon jól leírta a jellemzőket. Meg egy idő után látni, mert nem egységesek a fotói. Szerintem minden fotósnak kialakul egy saját stílusa, amiről fel lehet ismerni. Itt az indán is sok ilyen fotós van, pl. te is. Ha nincs is ott a neved, már akkor rá lehet ismerni, hogy ezt te készítetted.

H1N1   2016. április 05.

Még egy adalék: a gyanús képeket meg lehet nézni, hogy szerepel-e már valahol az interneten!!! A gyanús képre kattints rá, nagyisd fel /F11/ majd jobb gomb megnyomása után válaszd ki a google keresőt. Ez kiadja az adott képet és a hasonlókat is, és megnézheted ki az eredeti alkotó!!!

nevetnijo   2016. április 05.

H1N1, köszi hogy ezt leírtad, ki fogom próbálni.

Rolling   2016. április 05.

Miért nem rakjátok ide ,egy listára a bizonyos fotók linkjét?
Lehet,összekeveri a Facebook-l,ott szokás .Más oldalakról is elmentek,,,

Rolling   2016. április 06.

Sokféle ember + jellem.Ki fotózik,ki lekapja a más fotóját az internetes oldalakról és saját képként/ NEM JELÖLVE a TULAJDONOST/feltölti. Karolina,ne húzd fel magad.Képzeld el,aki meglátja így a saját képét,,,

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban