_
Arany
  • 2013. aug. 25.
  • 540
  • 7
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Arany...

Valakik valamikor úgy döntöttek, ez az, mi sokat ér. De valóban annyit érne, mint azt beállítják nekünk? Nézzétek meg az életeteket. Mit hoz bele, mi által annyit érne, mint mire taksálják?

S ha körülnéztek találtok nála értékesebbet? Találtok más dolgokat, melyekből teszem azt, szép ékszereitek lehetnek? Mennyi minden van, igaz? Mennyivel szebb lehet akárcsak egy egyszerű, fa ékszer is, mit Hozzád közel élő, Veled egy nyelvet bíró Mester készített önnön kezével, megmutatva mivé eddigi Élete során fejlődött, s hálával telve amiatt, mert Te is az Élete része vagy, hisz csodával tekintesz arra, mit alkotott... Szerencsés esetben pedig még hordod is, büszkén. Büszkén, mert amellett, hogy ékesíti, szebbé teszi amúgy is gyünyörű mivoltod, annak az Embernek fényességét is hirdeted, ki osztozott Veled eme dolog útján, hisz megalkotta Önnön sugallatai hatására, a Te örömödre.

Vagy találtok olyan dolgokat Életetekben, melyek kimondhatatlanul többet érnek nála, mégis...? Mégis oly kevésre tartják? Lehet a színük hasonlít, de értékük össze sem hasonlítható.

Aranyló búzakalász... aranyban úszó naplemente... Vagy egy-egy mosoly? Mennyivel szebben tündökölhet nála, bármennyire is ragyogtatja a nap, igaz? Egy ölelés? Egy kedves szó? Egy kutya farokcsóválása, aki Téged várt? Soroljam még?

Mindegyiktek tudja, miről beszélek. Igazi Értékekről, melyek Számotokra Értékek. A Lelketeknek Értékes.

Ne adjatok hamis értékeket dolgoknak. Tudjátok ott belül, mik is az igazi értékek. :)

https://www.facebook.com/AshenThePhotographer
Gyártó: Canon EOS 550D
Fókusztáv: 23mm
Rekesz: f/9.0
Zársebesség: 1/100
ISO: 100
Készült: 2012. jan. 01. 16:44
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Albumokban