_
Szentendrei pillanat
  • 2018. nov. 15.
  • 489
  • 34
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kevesebb
Több

anna schwelung   2018. november 15.

Óóóóóó, köszönöm Béla a művész nevében is!
Délután, szentendrei sétám befejeztével sétáltam a HÉV állomáshoz, amikor megpillantottam a művészt. ...illetlen vagy sem, mögé álltam és kettőt-hármat kattintottam, hogy ne nagyon zavarjam az alkotó munkában.
Ez a látvány ihlette meg a művésznőt:
https://www.google.com/search?q=p%C3%A9ter-p%C3%A1l+templom+szentendre&client=firefox-b-ab&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=DJb5jJNTJtVBnM%253A%252CeR7pr529eSh1JM%252C_&usg=AI4_-kT7qH0M0-zcleIodfzhuG6kVC05MA&sa=X&ved=2ahUKEwizhYuMstbeAhUDY1AKHUGRCUsQ9QEwCXoECAUQDg#imgrc=DJb5jJNTJtVBnM:

Balla Béla   2018. november 15.

A festői helyszínt felismertem, nekem is több fotóm van róla. Az értékelést a kép komponálásáért adtam (neked, a fotósnak!). Külön megkapott, hogy a festő (festékes) kalapjának alapszínei jönnek elő a képről, különösen a felhőkről - de az egész képre rányomja a bélyegét.

Balla Béla   2018. november 28.

Remélem nem én rettentettem el a hozzászólókat mert szerintem méltánytalanul kevesen szóltak eddig hozzá. Én elég gyakran visszatérek ehhez a képhez. Valami nagyon megfogott rajta. Ha lenne olyan díj, akkor részemről megkapná az év indafotó díját!

anna schwelung   2018. november 29.

Balla Béla: Óóóóó, nagyon kedves vagy, némileg talán elfogult is! Köszönöm a szép szavakat!
...előfordulhat, hogy még nem száradt meg a festék a vásznon, amikor hozzáértél a fotóhoz, azért fogott meg ;)
Nem rettentettél el senkit, nem is volt mivel, csupán ez az inda már nem az az inda, amikor egy-egy jól, vagy kevésbé sikerült fotó alatt hosszan elbeszélgettek a résztvevők :-(
Viccelődések, késhegyre menő viták néhány fanszőrzet miatt, haldokló indafotó: mind-mind számtalan hozzászólást generáltak. Közülük igen soknak már csak az írásai maradtak fenn, eltűntek, mint az aranyóra, pedig hogy megmondták a frankót :-D


Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban