_
Cipők közt
  • 2017. nov. 02.
  • 560
  • 15
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

anna schwelung   2017. november 03.

Bizony Karolina! Ahogy mondani szoktam: "Mindenkiben van hiba! Talán még bennem is?"

anna schwelung   2017. november 03.

Meg kell védenem a turista hölgyet, ugyanis a társát próbálta lefotózni, amint kavicsokat helyez a cipőkbe. ...de valaki mindig elé került, kínjában vigyorgott, hiszen hosszú ideje feküdt ott. Nekem pedig volt alkalmam körbejárni Őt :-)
Egyébként ez inkább turisztikai látványosságnak minősül, hiszen nagy részük csak akkor tudja pontosan hova is érkezett, amikor elolvassa az emléktáblákat.

gulicse   2017. november 07.

Csak az villant belém, Auschwitzben vajh hová állnak szelfizni?!

anna schwelung   2017. november 08.

Nem minden idelátogató tisztában a hellyel, sétálnak a rakparton, rábukkannak, megfogják, mozdítható-e a cipő, lövésük sincs a miértről.
Mint például ezek a napozó lánykák is:

gulicse   2017. november 10.

BCsillus! Az enyém is. Mert az egy dolog, hogy vannak holokauszt tagadók, nekik az elvi alapjaik mások; de hogy ennyien vannak a rövidlátók, a megvezethetők, azt szomorúan és elkeseredetten veszem tudomásul. Amíg tanítottam magyart, történelmet, mindig azt kérdezték, hogyan lehetett, hogy nem vették észre, hogy nem hallgattak azokra, akik figyelmeztettek. Hogyan? Hogyan?! Mert mindenki azt hitte/hiszi, hogy vele, velük EZ nem történhet meg. Most is így van; nem csak nálunk, de mindenütt.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban