_
Őrizetesek
  • 2017. júl. 28.
  • 351
  • 8
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Hermi   2017. július 28.

Beléptetésre várnak? Vagy csak a konténert nézik...?

anna schwelung   2017. július 30.

Krémusz: Itt egyébként busz végállomás van, a kanyar után pedig az indulási hely. A forgalmat biztosítják a biztos urak. A selejtezők során is itt jártam, ennek híján a kevés érdeklődő ellenére is alig tudtak haladni a buszok. Ugyanis az útról lehet viszonylag zavartalanul nézni az eseményt. A millió drót a fotózást erősen akadályozza.

Krémusz   2017. július 30.

Nem semmi, van ám zűrzavar...........
Ilyen körülmények között fotózod a képeidet.

anna schwelung   2017. július 30.

Hermi: Jobbra 100 m. a VIP beléptető hely, a hátam mögött balra 500 m. a jegyesek kapuja. A rakpart bekerítve, a rakpart sétánya szintén, tehát másodrendű állampolgár igazából csak tévén láthatja.
Ami számomra nagy csalódás, ugyanis arra számítottam a múlt versenyek alapján, hogy a környék szépségeit mutatják vágóképeken. De csak a Duna-parti játszóház volt látható, (meg az óbudai fűtőmű óriás kéménye) de az is csak a lassításban érvényesült.

anna schwelung   2017. július 30.

Erzsébet: Itt már távoztam a biciklimmel és az útról fotóztam, a rendőrök nem nagy örömére. De mondtam nekik, hogy busz éppen nem jön én viszont megyek :-D

anna schwelung   2017. július 30.

Igen Krémusz, mert bár az első "kapavágástól" (amikor uszályról mélyítették ki a medret) fotóztam, de a jegyvásárlásról a kevés értékesített hely miatt lemaradtam :-(
Bár a most délben kezdődő férfi döntőn megbuggyantam volna az árnyék nélküli lelátón.

anna schwelung   2017. július 30.

Ezen a szép üres úton elkerekeztem a tekes autóhoz, hogy fotózás előtt mellé helyezzem a kétkerekűmet.

Kedvencnek jelölték
Albumokban