_
Ez magyarország!
  • 2015. júl. 12.
  • 1269
  • 3
  • 11
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kevesebb
Több

Hermi   2015. július 12.

Igen...:-(( Gratulálok a lelkivilágához annak, aki kitalálta!!
Erre mondaná Hofi: biztosan ember volt, mert állat ilyet nem tesz!

irenne56   2015. július 13.

Agyatlan, nem tetszés nyílvánítás! :-(

Hermi   2015. július 13.

És amikor elvégezte a feladatot, hazament és megsimogatta a családját...

anna schwelung   2015. július 15.

Hermi: Mi kis idő után továbbálltunk innen. De a sugárút mellett lakók 1-2 napig nem tudtak ablakot nyitni a bűztől. Sejtheted kiket hibáztattak?

anna schwelung   2015. július 15.

DE Karolina, ez egy ilyen ország! Ahol szítanak a leszbikusok, homoszexuálisok, zsidók, cigányok, bevándorlók, mindenki ellen, aki nem magyar. A propagandatévén kívül nézz meg, olvass el minden hírt, hogyan bánnak a szerencsétlen sorsú vándorlókkal és azokkal, akik civil szerveződésben étellel, itallal látják el Őket. Az állam bácsi részéről ez a magatartás egy igen nagy bevándorló ellenes óriásplakát. Miközben csak töredékük marad/maradna itt......azt viszont én sem tudom meddig mehet még ez a népvándorlás, hiszen a tömegük alatt "londonország" egyszerűen elsüllyedhet, mivel onnan már nincs tovább :-(

anna schwelung   2015. július 15.

Hermi: Meglehet!
De azok is rövid úton hazamentek, akik már az első szűrő előtt fennakadtak.
Előrebocsátom, életem felét vidéken töltöttem.
Csapatostól érkeztek fiatal, középkorú suttyó, vidékiek, különféle helységnevekkel a fekete pólójukon, hogy majd ők megmutatják.....'oszt az első kordonnál a rendőrök feltartóztatták, igazoltatták és mehettek vissza fatornyos falujukba trágyát lapátolni. ha egyáltalán ezek megfogják a munkát. A 2. kordon előtt táska, ruházat átvizsgálás volt, mindenkit megkértek, hogy a nyitott üvegeikbe igyanak bele, nehogy ital helyett egyéb folyadék legyen. A vonulás útvonalát lezárták, kőhajításra, tojásdobálásra nem volt lehetőség, mint évekkel ezelőtt. A rendezvény végén az a hazatérők mellé buszokon, villamosokon rendőrök szálltak fel, elkerülendő az atrocitásokat. Nem is volt ez ezáltal! De miért is van erre szükség???

Hermi   2015. július 15.

Mert ez még egy ilyen ország, ahol a saját bajainkat úgy palástolják, hogy egymás ellen uszítanak bennünket, addig is nem foglalkozunk mással... Emlékszel 2010-ből egy "bölcs" ígéretre, miszerint 2 hét alatt rend lesz az országban?? Meg a másik "okosra" aki azt mondta a fekete ruhás, kopasz masírozókra, hogy majd kapnak egy pofont, aztán hazamennek??? Hát az lett belőle, hogy a kopaszok gyűlöletkampányát inkább hivatalossá tették...
Nem a kisember dolga az újkori népvándorlás megállítása, de a nagyhatalmak sem tudják még az okokat megszüntetni, tehát egy darabig biztosan nem áll le. De azt sem szabadna elfelejteni, hogy ezek az emberek olyan országokba vágynak, amelyekben már akkor magas fokon állt a civilizáció, amikor mi még nyereg alatt puhítottuk a húst és idejöttünk gazdasági bevándorlóként... Most meg a már 10-20 éve itt élő "nemmagyarokat" is haza akarják toloncolni, hiába itt van már a családjuk, munkájuk... Milyen világ ez??? Mi lenne, ha az egész világból hazaküldenék az összes magyart, mert nem odavaló, akik kimentek a 20. század elején, aztán mentek a háború előtt és után, aztán jött '56, majd a szép új világ a rendszerváltás után??? Mit kezdenének azok itthon???
Milyen emberek élnek ebben az országban, hogy bedőlnek ezeknek az elmeháborodott uszítóknak?????

anna schwelung   2015. július 16.

A tévedés minimális kockázatával állítom: zömében fásult, magába forduló, félelemben élő, napi megélhetésért küzdő emberek élnek itt.
A hőzöngők elutasítják a vándoremberek itthoni áthaladását, de ugyanakkor verik a mellüket Szent-Györgyi professzor, Wiegner Jenő, Gábor Dénes, stb. Nobel-díja kapcsán. Holott Ők valamennyien más országban, bevándorlóként érték el munkájuk során a dicsőséget.

Hermi   2015. július 16.

Tökéletesen egyetértek veled! De a megoldás...? Nekem nincs ötletem, meg öreg is vagyok, remélem, a fiatalabb generáció helyreteszi ezeket a hibákat.

Kontiki   2015. augusztus 06.

Azért Anna, a bevándorlókat és a kutatókat összemosni egy kicsit erős! Mert a bevándorlókat nem várják tárt karokkal az egyetemeken, pént tolva alájuk...
MÁS. A minap láttam egy fotót a 23 napja vándorló menekültekről, akik olyan fessen néztek ki mintha a reggeli után elindult túristacsoportot látnám.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban