_
Életmentés közben a karaván halad
  • 2013. szept. 08.
  • 1214
  • 9
  • 14
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

anna schwelung   2013. szeptember 09.

Én csak egy pillanatra álltam meg - gondolván talán illetlenség kattintani - míg a futók csak pillantást vetettek társukra, akihez rögtön érkezett is a mentő.

tacsifoto   2013. szeptember 10.

Nagyon tragikus....sajnos hasonlót én is láttam egy természetjáró versenyen....még most is gyakran gondolok rá

anna schwelung   2013. szeptember 10.

Igen meleg délelőtt volt, már-már hőség jellegű, hidegfront , mindeközben 21 kilométert futni, talán nem rendszeres edzéssel.... Sajnáltam Őt, és fél órával később egy másik sorstársát is hasonlóképpen láttam :-(

anna schwelung   2013. szeptember 10.

Zalavári Árpád: Én hasonlóképpen! De azóta is töprengek, mire gondolhattak közben a mellette futók.

Zalavári Árpád   2013. szeptember 10.

Szerintem arra , hogy ez akár velünk is előfordulhatott volna... (legalábbis remélem ez járt a fejükben )

iiilona   2013. szeptember 10.

Sajnálom, és a körülötte levők először arra gondolnak, hogy egy kis rosszullét, aztán ledöbben mindenki. És igen sokáig ráül a lelkükre. Nem könnyen lehet lapozni.

tacsifoto   2013. szeptember 11.

Nem könnyű ilyen esetek mellett elfutni, elmenni, el autózni, de néha az egyetlen, amit tehet az ember, mert már úgyis gondoskodnak róla, intézkednek, a bámész tömeget meg minek szaporítani. Hosszú életem során több hasonló esetet megéltem.

z_szekeres   2013. szeptember 12.

Ez a rakpart, 15 km-nél. A haláleset a 20. km-nél volt a Dózsa György úton. Egyébként ha nincs ilyenkor segítség a futótársunk mellett, mindig megállunk. Magam is többször adtam szőlőcukrot szédelgőnek, ilyenkor a sok ezerből mindenki a társunk...

anna schwelung   2013. szeptember 12.

Köszönöm a hozzászólásokat! Sajnos ilyen esetek is hozzátartoznak a tömegsporthoz, ahol emberek tízezrei vesznek részt alaposan felkészülve, vagy némileg kevésbé. Azért van útközben a számtalan mobil orvos, és rendezők százai, hogy mihamarabb segítséget kapjon a bajba jutott. Mint ez esetben is, hiszen a kattintás erejéig történő megállás, majd továbbkerekezés közben már láttam amint a rendőr helyet biztosít a szervízúton az érkező mentőnek.

anna schwelung   2013. szeptember 12.

Köszi z_szekeres! A frissítő állomásokon magam is beszerzek néhány flakon italt, szőlőcukrot és biciklivel végigkövetve az útvonalat, meglepem vele útközben a rászoruló futókat.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban