_
Fapados
  • 2013. aug. 25.
  • 614
  • 16
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Bányászlány   2013. augusztus 27.

Isteni, a legpraktikusabb és leghigiénikusabb, amit ezen a világon eddig feltaláltak.

anna schwelung   2013. augusztus 28.

Ahogy mondjátok!....gyakorta utazom rövid távolságokra, de nem szívesen dőlök hátra, fejemet a támlának döntve. Ki tudja milyen ajándékkal lepnék meg hajam hónapokkal előtti útitársaim.
...ha csak azt veszem figyelemebe, hogy combnyaktöréses Édesanyám a kórházi ápolás ideje alatt lett rühes a kilencvenes években, nem a háborúban:-((

tacsifoto   2013. augusztus 28.

Így igaz.... a mi városunkban a játszótéri fonott hintától lehetett állítólag rühességet kapni, mert a hajléktalanok a lengőhintákat használták ágy helyett.... most jobban vigyáznak, bekamerázták a játszóteret

tacsifoto   2013. augusztus 28.

Hja, modern idők..... egyszer láttam rühességet, egy házbeli játszópajtásom valahogy elkapta az ott beszállásolt orosz katonáktól....borzasztó volt a keze....édesanyám kezelte ki...végtelen türelemmel. Az ő anyukájának ehhez nem volt türelme....(ez az egy gyereke volt, anyámnak meg három)

anna schwelung   2014. június 10.

Azon a hétvégén Gödöllőn tartózkodtam és az éppen ott várakozó nosztalgiavonatra felkéredzkedtem. Ezt láttam, amíg az utasai a kastélyt látogatták.
Gyermekkoromban a vonatokon még volt 3. osztályú kocsi, ezzel a kényelmi felszereléssel.

tacsifoto   2014. június 11.

Fiatal természetjáró koromban sokat utaztam ilyen és hasonló vonaton. Sőt, marhavagonokból átalakított, kályhával fűtött kocsiban is. Nem is olyan régen a Győr, Veszprém szárnyvonalon még ilyennel kellett zötykölődni. Mégis jó volt, mert legalább volt. Ma már szárnyvonalak sincsenek. Sopronból Keszthelyre eljutni minimum egy átszállásba és kb. 4-5 óra vonatozásba kerül. Ez van jelenleg.

anna schwelung   2014. június 11.

...mert ilyen hatalmas országban élsz! Próbáltad már az utazást Lichtensteinben?
Szárnyvonal, szárnyvonal, ne utazzanak onnan a zemberek. Maradjanak otthon a fenekükön és a TASSZ hírügynökség magyar változatából tájékozódjanak a honi "valóságról".

tacsifoto   2014. június 11.

Újabban nincs bátorságom hallgatni, mert sorozatos gyomorrontást kapok a hazai hírektől... Amerika hangja és a Szabad Európa hangja meg már olyan halk, hogy nem is hallom....

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban