_
Lóerők versenye
  • 2013. febr. 01.
  • 843
  • 23
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A hajtószárat már lefűrészelték pár forint zsebpénzért:-((
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 30mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/500
ISO: 200
Készült: 2013. febr. 01. 11:53
Kevesebb
Több

gulicse   2013. február 02.

Nem tudom, az enyémen még megvan-e.

anna schwelung   2013. február 02.

Zsazsa anyo: ...és ami a legszomorúbb az egészben, hogy a casting szünetében kicsit szédelegtem az Aréna plaza előtt, jó néhányat kattintottam a lovasra....mikor is megjelent egy biztonsági őr, hogy itt tilos fotózni!!!....először megszólalni sem tudtam a megdöbbenéstől, majd felsoroltam neki, hogy szerintem mi tilos a közterületen és tovább ügyködtem! megint próbálkozott, elhajtottam, ekkor telefonált valami másik hülyének, aki természetesen megengedte a fotózást....én anélkül is ezt tettem! ...és búcsúzóul megmutattam neki a képeket, hogy a Blikk részére készítettem a fotókat, holnap vagy vasárnap benne lesz a lapban, csak vegye meg szépen:-))...majd jött az adu ász:"Akkor hol volt, amikor valaki lefűrészelte a hajtószárat, nagyokos?"....csak hümmögött, én meg odébbálltam.

gulicse   2013. február 10.

Anna! gonosz kérdésem lenne: Te hol voltál, amikor fűrészelték?
Más.... Más? Szentedrén, a Kovács Margit Múzeum nyitott ablakán fényképeztem be az utcáról, mire az őr bentről kioktatott, h. tilos fényképezni. Mondom, h. az utcán vagyok.. De akkor is tilos. Mondok, h. Párizsban a Louvre-ban, a Rodin múzeumban, Versailles-ban fotózhattam... Na ne mongya már! Mondok, h. mondom, csak vakut nem szabadott használni... NA NE MONGYA MÁ'... Na, ennyit.

anna schwelung   2013. február 10.

hmmmm....talán ott, amikor égzengés idején is tartózkodni szoktam:-)
Ezeket az IQ bajnokokat szinte csak ilyen frekventált helyeken alkalmazzák...emlékszel?:" a Totya mondta, nagy balhé lesz!"
http://www.youtube.com/watch?v=79-QbDYw_aQ

anna schwelung   2013. február 10.

Legutóbb a Fradi nemzetközi meccsre nem akart beengedni a "lopásgátló" a fotómasinámmal....és nem kevés időbe telt, míg a szakosztály igazgatója intézkedett, hogy igenis bevihetem.
Most indulok szintén oda, remélem nem lesz gond...

gulicse   2013. február 11.

Amikor én fotóztam, még megvolt! Nézd csak meg!

gulicse   2013. február 13.

Az Érdi havas album képei közé raktam... fel is címkéztem

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban