_
!!!
  • 2011. jún. 18.
  • 1003
  • 1
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

irenne56   2014. július 05.

Ma 2014.07.05-én lesz ismét felvonulás! :)

anna schwelung   2014. július 05.

Sajnálom, hogy veszélyes lehet odamenni :-((
Kultúrnépek közt, más fővárosokban a tízezres, százezres felvonulás egy színpompás buli, mint láthatjuk híradókban, képekben.

irenne56   2014. július 06.

Több, mint 10 000 ember vett részt a Budapest Pride Felvonuláson, amely egyszerre ünnepelte a sokszínűséget, a hazai leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) közösséget, és hívta fel a figyelmet a civil kiállás, a szolidaritás és a jogtudatosság fontosságára. A felszabadult hangulatú, békés tömeg azt üzente, hiszünk a demokratikus értékekben és megvédjük alapvető emberi jogainkat.

Az alábbi közös közleményt az Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Dánia, az Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Izrael, Kanada, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Svédország, Svájc és Szlovénia nagykövetségei bocsátották ki:
"A 19. Budapest Pride Fesztivál alkalmából támogatásunkat fejezzük ki a magyarországi leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) közösségnek és annak a joguknak, hogy önmagukat békés és törvényes keretek között kifejezzék."

anna schwelung   2014. július 07.

Köszönöm irenne56! Lányommal töltöttünk el 4-5 órát a színes forgatagban. Ahogy időm engedi, töltök fel újabb képeket.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban