_
Bajai Halfőző Fesztivál 2012 - paprika érkezik a forrásba
  • 2012. júl. 16.
  • 1418
  • 10
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSLR-A200
Fókusztáv: 60mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/50
ISO: 400
Készült: 2012. júl. 14. 19:24
Kevesebb
Több

szusi   2012. július 17.

Hű a mindenit!-megkóstolnám:)!

king09   2012. július 17.

Még korai, csak most forrt fel. Egy picit még várni kéne, mert ilyenkor még elég víz íze van neki...:)

tourista   2012. július 17.

King09 igazad van. Ez volt az első forrás.
30 perccel később volt érdemes megkóstolni.
7 kg ponty, 1 kg márna, 1 db harcsafej, fél kg. harcsafilé, 1/4 kg belsőség, kalocsai házi paprika......stb.

king09   2012. július 22.

Nem hangzik rosszul a lista, de márnát még sosem tettünk a halászlébe. A többi az kb. nálunk is stimmel.:) Ennyi halat megfőzve, gondolom szép kis társaság lehetett...

tourista   2012. július 22.

"Szűk" családi és baráti kör fogyasztotta gyakor tetszésnyilvánítással.
A márna azért került bele, mert a halasnál éppen nem volt törpeharcsa, kárász. Egyetlen hazai halunk, amelynek mérgező az ikrája. Aztán rengeteg apró pikkely borítja és ha ez még nem elég, nagyon szálkás a húsa. De az íze nagyon finom és jót tesz a halászlének.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban