_
Ajtókoszorú
  • 2012. okt. 29.
  • 3512
  • 0
  • 15
Tudom, hogy itt-ott ma esik a hó és téli időjárás van, de reménykedjünk, hogy még visszatér egy picit az ősz. Ezért tettem fel ezt a koszorút, hátha van még a lehullott őszi kincsekből és valakinek sikerül még elkészíteni. Más méretben jól látni a koszorúra ragasztott terméseket. Kicsit lefújtam hajlakkal,így a gyönyörű meleg barnák szinte életre kelnek.

Nagy Krisztián   2012. október 29.

Jó napot!

Esetleg le tetszene nekem írni a felhasznált magvakat?

Előre is köszönöm!

bokamari   2012. október 29.

Gyönyörűség!!!
Bizony kell még az ősz kicsikét!!
Próbálkozunk majd:)

Ági mama   2012. október 29.

Szia Krisztián. Kattints a kép fölötti más méretre és látni fogod, már sorolom is.
A kissé molettebb makk az a koralltölgy termése. A hosszabb, világosabb az a kocsányos tölgyfa termése. A kis sünis tüsis makk kupak az a cserfa termésének a része,, annak kicsit világosabb és apróbb makkja van.
A kis fekete toboz alakuak azok az égerfa termése, van rajta gesztenye és gyapot termésnek a burok része, valamint gyümölcs vesszőcskék..
Szeretném megkérdezni, hol találtál a képre, mert azt látom, hogy pár perce regisztráltál? Szívesen segítek máskor is ha van kérdésed és örülök, hogy itt vagy..

Ági mama   2012. október 29.

Mari, lesz még ősz., a jövő héten már 15 fok is lesz.

Ági mama   2012. október 29.

Köszönöm szépen Krisztián, gyere máskor is, hátha lesz kedvedre való kép és talán meg is tudod majd csinálni magadnak, vagy ajándékba. Tapasztalatom szerint mindenki örül az ilyesminek.