_
Gyermekkorom egy darabja.
  • 2011. jún. 18.
  • 893
  • 9
  • 19
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Panasonic DMC-LZ8
Fókusztáv: 5.2mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/400
ISO: 100
Készült: 2011. jún. 18. 12:32
Kevesebb
Több

Ági mama   2011. június 19.

Rengeteget játszottunk itt a templom kertben, vagyis inkább mögötte volt egy olyan kis rét és ott. Mivel játszótér abban az időben nem volt, a falu gyermekei ott jöttek össze iskolából hazamenet, igen jókat játszottunk ott. néha több mint százan is voltunk, hatalmas kiütősdi csatákat vívtunk.

farkasné babi   2011. június 20.

Jó visszagondolni a régi szép emlékekre. Ha már az emlékeinkből élünk, tudod mit jelent? Öregszünk.

Ági mama   2011. június 20.

Azt nem mondanám, hogy az emlékekből élek, mert annyi minden van nap, mint nap, hogy nincs időm a multon merengeni. Nem is engedem meg magamnak ezt a lukszust, mindig vannak rövid és hosszu távú terveim azokkal foglalkozom.
Ilyen esemény meg ritkán van, de nagyon jó ha van ilyen is..

farkasné babi   2011. június 20.

Ágikám neked sokkal több elfoglaltságod van mint nekem. Ha csak merengenél, nem úgy nézne ki a kerted meg a spájzod, ahogy a képen láttam.Azonkívül ott van a családod, a kis unokáid, szóval van mivel foglalkozz. De mi csak ketten vagyunk.

Ági mama   2011. június 20.

Annak is megtaláltátok a módját, hogyan tudjátok a szabad időtöket tartalmasan eltölteni. Utazgattok, amennyire a lehetőségek engedik. Sok szép helyen megfordultatok. A férjed imád olvasni, biztosan művelt, tájékozott a világ dolgaiban is.
Nekünk néha vannak olyan dolgaink ami nálatok nincs, mi viszont nem nagyon tudtunk kimozdulni, az én hibámból. Mindíg a gyerekeimnek adtam az anyagiakat, azt mondtam, hogyan utazzak én, ha ők meg kenyér gondokkal küszködnek a maguk hibáján kívűl. Ezt hozta a rendszer változás.

farkasné babi   2011. június 20.

Mindig nagyon szerettünk utazni, persze a lehetőségekhez mérten. Mivel nincsenek gyerekeim, erre költöttünk. Más lett volna a helyzet, ha vannak, akkor bíztos mi is Őket segítjük, mint az én szüleim is tették. Még drága Nagymamám is értem dolgozott. A rendszerváltozás nagyon sok családot tönkre tett, itt is van sajnos több is aki még a rezsiköltséget sem tudja fizetni. Ennek viszont mi is isszuk a levét, rendszeresen fizetők.

Ági mama   2011. június 20.

Biztosan Ti is igy tettetek volna. Az élet azért ha egyik oldalon elvesz a másikon ad. Az emberen múlik, hogy hogyan mérlegeli ezt. Attól függ, kinek milyen a lelki beállítottsága. Nem vagyunk egyformák. Van aki mindíg sír, akkor is, ha nincs oka, mások pedig minden apróságokban örömüket lelik, még akkor is ha tudják nincs minden rendben.
Az amit írsz a nem fizetők után is ti szenveditek meg a hiányt az viszont már nagy baj. Hallottam ilyet itt a városban is, nem volt víz gáz stb. télen az nagyon szörnyű egy panell lakásban. Az a szörnyű, hogy nem találnak megoldást erre.

farkasné babi   2011. június 20.

Azt tartom minden rosszban van valami jó, csak észre kell venni. Nem vagyok negatív érzelmű szerintem azok az emberek befelé fordulók, nem is igazán boldogok. A házzal kapcsolatban meg reménykedjünk, majd csak alakul.

kmihaly48   2011. június 23.

Sziasztok ujra megtaláltam hová lehet irni Nagyon jók a képeid megnéztem midet, és még regisztrálni is tudtam további jó fényképezgetéseket és jó egészséget kiván Jolika és őcséd

Ági mama   2011. június 24.

Sziasztok, nagyon örűlök, hogy itt vagytok..
Gondolom Te is örűlsz a nádudvari fotóknak. Itt sokat kiütősdiztünk, majdnem annyit mint a völgyaljon.
Szép idők voltak!

Ági mama   2011. június 24.

Babikám azt én is észre vettem, hogy egy életvidám kiegyensúlyozott kis csaj vagy.

farkasné babi   2011. június 25.

Mindig ilyen voltam, erre a kis időre meg minek változzak igaz? Úgy gondolom Te is hasonló beállitottságú vagy, leveleidből itélve ez érződik.

farkasné babi   2011. június 25.

Vidámak maradunk, talán még vissza is fiatalodunk.Egyébként azt hallottam, hogy a jó kedély fiatalít.:)))

Ági mama   2011. június 25.

A fiatalodást is csak mértékkel, képzeld, ha ujra egy évesek lennénk..... ilyen fejjel!!!!

farkasné babi   2011. június 25.

Ha ilyeneket írsz, én még megérhetem, olyan jót nevettem. Akkor meg a cirkuszban mutogatnának gondold el.

Ági mama   2011. június 25.

Akkor egy húron pendűlünk, én meg a Tacsi hozzászólásán kacagtam itt egyedűl akkorát, gondolom a szomszédok azt hiszik egyre hülyébb vagyok, pedig csak kettőre.

farkasné babi   2011. június 26.

Nem baj, nevessünk csak sokáig. Úgy örülök, hogy megvettük ezt a gépet, olyan sok kedves emberrel megismerkedhetek és az idő is hasznosan múlik.

Kedvencnek jelölték
Albumokban