_
Épületek
  • 2017. febr. 27.
  • 522
  • 12
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/10.0
Zársebesség: 1/160
ISO: 200
Készült: 2016. szept. 25. 06:55
Kevesebb
Több

Rácz Miklós   2017. február 27.

Kedves Gomba68! Lehet, hogy érdemes lenne erről a képről leszedni a villanydrótokat, persze csak akkor, ha ez nem ellenkezik az elveivel. Ha a fotót dokumentumnak tekinti, akkor ezt persze nem szabad megtenni. Én le szoktam retusálni a drótokat, mert úgy érzem, hogy ezáltal a lényeges elemet jobban megmutathatom (pl. http://www.panoramio.com/photo/133286720). Üdvözlettel Miklós

Gomba68   2017. február 28.

Kedves Miklós! Nem ellenkezik az elveimmel én is előszeretettel alkalmazom a nem odaillő tárgyak törlését, itt most valamiért elmaradt.A megadott linket sajnos nem tudtam megnyitni mert az oldal megszűnt felirat fogadott, amit nagyon sajnálok, mert magam is aktív tagja voltam.
Üdvözlettel:Robi

Rácz Miklós   2017. február 28.

Kedves Robi!
Várom már, hogy a Panoramio-s képeimet tényleg áttegyék a google+ fiókom archivumába. Én ugyanis úgy értelmezem a megszűnéskor kapott instrukciókat, hogy ezt a google elvégzi, remélhetőleg az 1 év átmeneti időn belül. A linkelt képet amúgy az Országalbumba is feltettem http://www.orszagalbum.hu/kep.php?p=100406. Nem azért, mert annyira jó, csak mert ha már annyit küzdöttem a villanydrótokkal ...
Üdvözlettel
Miklós

Gomba68   2017. március 01.

Kedves Miklós!
Gratulálok! Nagyon szépen sikerült áramtalanítani a templom környékét. :)
Nagyon sok helyen az elektromos hálózatok megtervezésénél nem gondoltak a fotósokra, hogy mennyi plusz munkával jár egy-egy szép épület helyreállítása, hogy ne rontsák a látványt vastag kábelek és egyéb vezetékek valamint ezek árnyékai.
A Panoramioról teljesen lemondtam, nem is követem a képek sorsát.Nagyon sajnálom, hogy így döntöttek a sorsáról. Szerettem ott böngészni és képeket feltölteni. Remek versenyek voltak, nemzetköziek és hazai is.2010-ben egy különdíjat is sikerült nyernem.Találkozón is rész vettem, ahol megismertem remek fotósokat.
A megadott oldalra később még visszanézek érdekesnek tűnik.
Üdvözlettel:Robi

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban