_
Porhanyóskifli
  • 2017. dec. 02.
  • 252
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók

50 dkg finomliszt
20 dkg margarin
1 dl tejföl
pici só
2 dkg élesztő
1 kanál cukorral
kevés tejben felfuttatva

Elkészítése

A hozzávalókat összegyúrjuk, 1 órát pihentetjük a hűtőben.
Majd nagy köröket szaggatunk, megtöltjük (lekvár, dió, mák, ki mit szeret).
Összehajtjuk és előmelegített sütőben (180 fok, 15 perc) megsütjük.
Ha megsült, porcukorral meghintjük.
Gyártó: Canon PowerShot SX50 HS
Fókusztáv: 4.3mm
Rekesz: f/3.4
Zársebesség: 1/60
ISO: 80
Készült: 2017. dec. 02. 18:04
Kevesebb
Több
Albumokban